2777
2789
عنوان

پولِ حروم...

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 61 پست
نمیدونم ولی در صورت چ یذره چ زیاد آخرش تاوان داره حالا شاید 50 سالم بگذره بعد🤦🏻‍♀️

والا ما که هرچی میبینیم اصلا تاوان پس نمیدن زندگیاشونم روز به روز شیرین تر میشن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مث ما شوهرم شب و روز شیفته ولی باز عقبیم حالا هستن بعضیا بخدا کار نمی‌کنند نمیدونم از کجا میارن روز ...

دقیقا مثله ما 

کسایی که از خدا میترسن همیشه هشتشون گرو نهشونه ولی حروم خورا روز به روز اوضاعشون بهتر میشه

والا ما که هرچی میبینیم اصلا تاوان پس نمیدن زندگیاشونم روز به روز شیرین تر میشن

ما یکی بود کل زار و زندگیش از حروم بود خیلیم زندگی اوکی درحدی ک بچش خارج از کشوره اون کوچیکه هم ک دیگ تو ناز و نعمته

حالا ک 50 سالشه بعد اینهمه وقت تاوان داد 

آخرش یه چی میشه 

همه چی هم قرار نیست بفهمیم یا متوجه بشیم

اونایی که به حلال حروم اعتقاد دارن ده برابرشو پس میدن .اون دسته ای که شما اول گفتی حلال حروم واین چی ...

اره فکر کنم همینه

یجا شنیدم میگفت ادما به اندازه ای که خودشونو لایق میدونن یا حقشون میدونن بهره مند میشن

کسی که برحلال حروم اعتقاد داره حرومو حق خودش نمیدونه و ازش بهره نمیبره صد برابر پس میده کسی ام که حق خودش میدونه که کیفشو میکنه

هوووففف خوش به حاله هرکی خروم بهش میسازه

نمیسازه گلم ما ۸سال پیش یکی ۶۰۰میلیونمونو خورد و دیگم پس نداد زندگیش خیلی خوب شده بود تا پارسال که پسرش افتاد مرد خودشم الان مریضه ولی شکر خدا ما الان مشکلی نداریم تونستیم به بیشتر از اونم‌ برسیم

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘

نمونش همسر من 

تومغازه با برادرشوهرم شریکه .شوهر من اندازه سه چهار تا ادم کار میکنه همه بارا رودوش اونه سرماهم سودو باهم نصف میکنن 

برا شوهر من هیچی نمیمونه اما برا برادرشوهرم که هم بدون زحمت از مغازه برمیداره هم از مغازه دزدی میکنه خیلیم موب میمونه کیفشونم کوکه😏

بخداماپول زحمت کشیدمونم برکت نداره اوناباهاش سرمایه گذاری میکنن تازه به مامیخندن

دقیقا هرکی نونه حلال میخوره همیشه میخوره تو سرش از زمینو اسمون میریزه رو سرش

نمونش همسر من  تومغازه با برادرشوهرم شریکه .شوهر من اندازه سه چهار تا ادم کار میکنه همه بارا ر ...

خب باید شوهرت بهش بگه که اونم بیاد پابه پاش کار کنه

خدایا شکرت بابت همه داشته هام😍🙏😘
اره فکر کنم همینه یجا شنیدم میگفت ادما به اندازه ای که خودشونو لایق میدونن یا حقشون میدونن بهره من ...

دقیقا همینه 

یه بار شوهر من بار برده بود شهرستان چون برادرشوهرم یه ماهی بود مغازه نمیرفت و هیچ کمکی نمیکرد .شوهرم دستمز بارو برا خودش برداشت گفت اون که کمکی نکرده .دو روز بعد دندونش خراب شد جراحیش کرد گفت نگا حق اونو خوردم اینجوری دراومد ازم