2777
2789
سن بره بالا چی رو بهتر انتخاب میکنه؟ مطمئنا طیف خواسگارا کم میشه و شاید خواستگاری نیاد. اما اگه با ...

وقتی پسرا هم متقابلا تویسن کم ازدواج نکنن یا نتونن بخاطر شرایط ازدواج کنن دقیقا طیف چی چی کم میشه؟؟ 😂

ینی اگه دیر ازدواج میکرد خیانت نمیکرد یا بنظرت الان شخص مورد نظرشو پیدا کرده 

نه کلا ادما چ زن چ مرد هرچی دیرتر ازدواج کنن پخته تر میشن راه روش زندگی بهتر یاد میگیرن دیگه دنبال اینکارا نمیرن میچسپن به زندگی شوهر تو هم هنوز چندسال دیگه عاقل میشه راه رسم زندگی یاد میگیره زمانی ک همه اینکارا دیگه زده بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه کلا ادما چ زن چ مرد هرچی دیرتر ازدواج کنن پخته تر میشن راه روش زندگی بهتر یاد میگیرن دیگه دنبال ا ...

اره شاید ولی تنها ارزوم اینه من رها میکنم ولی زندگی جوری باهاش باشه که اشتباهاتشو بدونه

اره شاید ولی تنها ارزوم اینه من رها میکنم ولی زندگی جوری باهاش باشه که اشتباهاتشو بدونه

اون  زنی ک میگی باهاشه ک‌متاهله ولی ایشون برا زن بعدی دیگه پخته تر هس پشیمونم بشه دیگه راهی نداره میسازه 

بله دقیقا من تا الان خیانت نکردم بخاطر خودم نه اون  ولی فک کنم شخص مورد نظرشو پیدا کرد و منو ر ...

انشاالله از ابن به بعد فقط طعم خوشبختی بچشی اینقدر خوشبخت بشی که این روزها یادت بره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜
اون  زنی ک میگی باهاشه ک‌متاهله ولی ایشون برا زن بعدی دیگه پخته تر هس پشیمونم بشه دیگه راهی ندا ...

اره منم برای شوهر بعدیم پخته تر میشم خب ولی کاش قدر منو میدونست مهریه دادگاه هرچی بگیره 

اون  زنی ک میگی باهاشه ک‌متاهله ولی ایشون برا زن بعدی دیگه پخته تر هس پشیمونم بشه دیگه راهی ندا ...

الان واسه زن بردار شوهرم خانواده شوهرم خیلی خوب رفتار کردن همه بدیاشون واسه من بود خوبیاشونو واسه اون نگه داشتن واسه زن بعدی اینم میدونم متفاوت تر از من رفتار میشه ولی مهم نیس من رهاش کردم