2777
2789
اره ولی ی سرنوشت دردناک الان من اینجام گریه میکنم طرف رفته مسافرت حتی کارهای طلاقم من انجام میدم

میفهمم عزیزم مطمئن باش یه روز پشیمون میشه شاید به زبون نیاره جلو دیگران  ولی تو خلوت خودش به زبون میاره 

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میفهمم عزیزم مطمئن باش یه روز پشیمون میشه شاید به زبون نیاره جلو دیگران  ولی تو خلوت خودش به زب ...

فک نکنم پشیمون بشه اونقد خدا دوسش داره ی روز بدم براش ننوشته که حال منو بفهمه ببینه چه عذابی بهم داده پشیمونم بشه به دردم نمیخوره ازدواج المو خراب کرد خیلی چیزا رو خراب کرد ی زخم بزرگ بهم زد و از این به بعدم قراره بزنه 

فک نکنم پشیمون بشه اونقد خدا دوسش داره ی روز بدم براش ننوشته که حال منو بفهمه ببینه چه عذابی بهم داد ...

عزیزم 😔چقدر بعضی مردها پست شدن بی دین و ایمان شدن از خدا نترس شدن 

ینی اگه دیر ازدواج میکرد خیانت نمیکرد یا بنظرت الان شخص مورد نظرشو پیدا کرده 

خب ببین ذات اول مهم هست ولی خب ازدواج تو سن پایین هم بی تاثیر نیست ولی بازم میگم ذات پاک هم مهم هست 

خب ببین ذات اول مهم هست ولی خب ازدواج تو سن پایین هم بی تاثیر نیست ولی بازم میگم ذات پاک هم مهم هست& ...

بله دقیقا من تا الان خیانت نکردم بخاطر خودم نه اون 

ولی فک کنم شخص مورد نظرشو پیدا کرد و منو رها کرد