2777
2789

امروز اتفاقا فکر میکردم اخه ازدواج تو سن کم چه خوبی داره مثلا من دخترم ۱۶ ۱۷ سالگی عروس کنم حالا یک سال عقد و خوش گذرونی بعد هم عروسی کنه بره سر زندگیش از همون سن کم مسئولیت زندگی حاملگی بچه داری  خب که چی بشه واقعا گناه نداره ؟؟؟

زندگی بزرگترین شوخیه خداست💚💚💚 که ما زیاد جدیش گرفتیم 💜💜💜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سن بره بالا چی رو بهتر انتخاب میکنه؟ مطمئنا طیف خواسگارا کم میشه و شاید خواستگاری نیاد.

اما اگه با روش های اصولی و با مشاوره ازدواج کنن؛ چرا زندگی پایداری نداشته باشن؟

آره انگار تحملشون تو سن پایین کمتره غرورشون بیشتر

من خودم از اونا هستم ۲۲ سالمه جدا میشم من از اول مغرور نیستم ولی شوهرم دوسم نداشت انتخابم اشتباه بود تو ۳۰ سالگیم باهاش ازدواج میکردم مطمئنن جدا میشدم ولی سیاست نداشتم خیلی ساده بودم خیلی اشتباها کردم

امروز اتفاقا فکر میکردم اخه ازدواج تو سن کم چه خوبی داره مثلا من دخترم ۱۶ ۱۷ سالگی عروس کنم حالا یک ...

خب اینهایی که گفتین، آرزوی خانم هاییه که ازدواج نکردن و سنشون بالا رفته.

چقد تاپیک اینجا زدن

سن بره بالا چی رو بهتر انتخاب میکنه؟ مطمئنا طیف خواسگارا کم میشه و شاید خواستگاری نیاد. اما اگه با ...

شما که اقا هستین حرفی که میگمو درک نمیکنین ولی برای خانوما بالا۲۵ خوبه سیاست یاد میگیرن شوهرداری یادمیگیرن  و فرد درستیم میتونن انتتاب کنن البته با کمو مشاور

سن بره بالا چی رو بهتر انتخاب میکنه؟ مطمئنا طیف خواسگارا کم میشه و شاید خواستگاری نیاد. اما اگه با ...

سن کم منطور زیر بیست سال هست برا دختر وبرا پسر زیر ۳۰ چون واقعا گناه دارن تو این سن بخوان مسئولیت یه زندگی رو قبول کنند مثلا دختر ۱۶ ۱۷ ساله واقعا گناه نداره بخوان تو این سن وارد مشکلات زندگی بشه 

امروز اتفاقا فکر میکردم اخه ازدواج تو سن کم چه خوبی داره مثلا من دخترم ۱۶ ۱۷ سالگی عروس کنم حالا یک ...

نه تورو خدا قدر بچتونو بدونین بزارین بزرگ شه درس بخونه ایا ی هنری بره یا خودشو پیدا کنه سیاست و اینا یاد بگیره بعد ازدواج کنه

خب اینهایی که گفتین، آرزوی خانم هاییه که ازدواج نکردن و سنشون بالا رفته. چقد تاپیک اینجا زدن

بله دیدم ولی اونا هم سی به بالا بودن خب اونا هم دیگه از اون طرف بوم افتادن 

هر کاری زمان داره کودکی درس دانشگاه ازدواج بچه دار شدن الان کودک همسری موج میزنه مد شده انگار

خودشناسی DNA plus