من وقتی که بچه بودم حتی تا ۱۴ سالگیم هم اگه پول داشتن همیشه بهم میدادن کلی کارتون و عروسک برام میخریدند یادمه سال ۹۶ بود یه بار یکی از داییام بهم ۱۰۰ تومن داد اون موقع هم خیلی بود رفتم دور از چشم مامانم کلی چیز میز خریدم به مامانم نگفتم چون از دستم میگرفت🙂😅فقط تو پول و خرید هدیه خلاصه نمیشد همیشه هم راهنماییم میکردند و میکنن تا جایی که بتونن با یکیشون که خیلی راحتم تو حرف زدن هرچی دلم بخواد میگم 🥺😅🤣🤣
دوست دارم تو سایت با هم دوست باشیم 🤝اگه کمکی ازم برمیاد برا کسی انجام بدم !✌️عاشق اون کاربر هایی هستم که به نظر هم احترام میزارن💜!از اون کاربر هایی که مدام درباره هم قضاوت میکنن متنفرم💩😡!اصلا خوشم نمیاد کسی تو تاپیک من چله و زیارت عاشورا و کسب و کار بدون اجازه تبلیغ کنه یا بحث تاپیک رو به هرنحوی منحرف کنه که از اخر دعوا شه 😑😡با این که مهربونم 😌به وقتش خیلی ناراحت میشم 😏.....این پیغام جدی میباشد و در صورت رعایت نکردن برخورد جدی میشود 👿😈
تا قبل از اینکه بچه دار شه خیلی تحویلم میگرفت ولی بعدش نه😂
مجرد و ناکام بمیر ولی نسل فقیر تحویل جامعه نده. بار کج به مقصد رسید… دل به دل راه نداشت… اتفاقا پول هم خوشبختی آورد…. این است دنیای ما:) پ بده😐 تاپیک های سال 99 و 1400 رو گردن نمیگیرم :/