2777
2789
عنوان

دوسم داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همچین حرفی نزدم.  واسه کل کل هم آدم فراوونه.

من چقدر بیکارم که بخوام با شما بحث کنم...به عشقتون هم انشالله می‌رسید 

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

میشه حالا تفاوت سن ۲۰ و ۲۵ به بالا رو بگین؟  پسر هست ۲۷ ساله قد بز حالیش نیست. چه از لحاظ معاش ...

😂بخدا خیلی فرق هست، خب استثنا هم هست همیشه ، الان تو خودت با ۲۰ سالگیت از نظر فکری و اخلاقی فرق نکردی؟

من چقدر بیکارم که بخوام با شما بحث کنم...به عشقتون هم انشالله می‌رسید 

بیکاری دیگه. نیم ساعته داره هی توضیح میده😏

از تاپیک خوشت نیومده همون اول میرفتی، دیگه واسه خودنمایی دیگری رو تخریب نکن. 

اسمت رو هم خوب نوشتی این نشون میده که خودت هم میدونه چه تحفه ای هستی. 

از این به بعد هم هر چی بنویسی جواب نمیدم. 

اما میتونی واسه اینکه خودتو خالی کنی میتونی حرف آخر رو بنویسی.

😂

بیکاری دیگه. نیم ساعته داره هی توضیح میده😏 از تاپیک خوشت نیومده همون اول میرفتی، دیگه واسه خودنمای ...

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

چهره رو مثال زدم، منتها من از هیچ چیز مشکلی ندارم. دارم کار و تحصیلم رو میکنم.  و اینکه نه دیگ ...

ولیییی یه چیزی بگم برعکس پسرا که از یه دختر خوششون بیاد بهش نگاه میکنن ، دخترا نمیتونم زیاد به پسری که دوسش دارن نگاه کنن رو نگاه حساب باز نکن یهو میفهمی اونیکه اصلا نگاهت نمیکنه بیشتر دوست داشته

ولیییی یه چیزی بگم برعکس پسرا که از یه دختر خوششون بیاد بهش نگاه میکنن ، دخترا نمیتونم زیاد به پسری ...

نگاه کردن رو اینترنت نوشته. وگرنه دختره بیاد واسم گل بده بازم شک میکنم. فک میکنم توش نارنجک گذاشته🤣🤣🤣🤣🤣

الان کسایی که نظر میدن نه شما رو میشناسن. نه شخصیت دختر خانم هایی که گفتید. نه نگاه های اون دختر رو دیدن که آیا واقعا عاشقانه بوده یا نه. به نظر من جستوجو کنید نشانه های عاشق شدن دختر. ولی دخترا  مثل پسرا نمیتونن علاقشونو نشون بدن و عرف جامعه نیست که بتونی راحت بفهمی. شما فکراتو بکن و جدی برو جلو تکلیف خودت رو روشن کن . اگر که جواب منفی بود به اینکه زمانتو برای آدم اشتباهی از دست ندی مبارزه.

یاد رل قبلی خودم افتادم  که اگه دختری بیرون نگاهش میکرد میگف این رو من کراشهه هاا😐😂😂 و من د ...

تبادل نظر و من و کاربران رو تو همین تاپیک بخونین توضیح دادم. اول اونارو کامل بخونین بعد اظهار نظر کنین. من به دختر اهمیتی نمیدم اصلا. چون همیشه گارد میگرن و هر چقدر هم فروتن باشی و احترام بزاری از بالا نگاه میکنن

تبادل نظر و من و کاربران رو تو همین تاپیک بخونین توضیح دادم. اول اونارو کامل بخونین بعد اظهار نظر کن ...

✳️ دختر جذب پسری می‌شود که او را خیلی جدی نگیرد.

محمد راد

-

آموزش تخصصى کاریزمای مردانه 

@Ravanezan

@Ravanezan