2777
2789
عنوان

دوسم داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 84 پست
یه چنل تو تلگرام هست خیلی خوبه مخصوص پسراس  خیلی عالیه ۱۵۰ کا ممبر داره

مینویسن بهشون توجه کنین، نمیدونم میگه وقت شناس باشین، دخترا از فلان چیز خوششون میاد، یکی نیست بگه که آقا! اول باید ارتباطی شکل بگیره یا نه؟! سلام، جزوه، تشکر، خداحافظ، سلام، سوال، تشکر، خداحافظ.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

✳️ دختر جذب پسری می‌شود که او را خیلی جدی نگیرد. محمد راد - آموزش تخصصى کاریزمای مردانه  @R ...

شما خودت اینو پس به من بگو، پسر به دختر کم محلی کنه پس چجوری میخواد به اون بگه دوست دارم؟ چجوری بهش محبت بکنه؟ کادو بخره؟ کلاما حرف قلبش رو بگه؟ 

اینا مخصوص اون پسرایی هست که دختر رو واسه ازدواج نمی‌خوان. واسه وقت گذرانی میخوان تا دوره جوونی رو بگذرونن.

واسه کسی که قلبا عاشق دختر باشه و دلش با دیدنش تکون بخوره سخته. عذاب آوره

شما خودت اینو پس به من بگو، پسر به دختر کم محلی کنه پس چجوری میخواد به اون بگه دوست دارم؟ چجوری بهش ...

شما در درجه اول کم محلی میکنید که باعث بشه اون دختر جذب شما بشه (من خودمم دخترم وقتی یه پسر خیلی بهم توجه کنه انگار اصلا نمی بینمش انگار برام جذاب نیس) بعدش که جذب شد دیگه ارتباط شکل می‌گیره

شما در درجه اول کم محلی میکنید که باعث بشه اون دختر جذب شما بشه (من خودمم دخترم وقتی یه پسر خیلی بهم ...

چجوری شکل میگیره؟ من آخه بی توجه هم بودم خبری نبود

شاش ملت کف نکرده میفتن دنبال دختر، اونوقت ما هم همه چیز داریم و سنمون هم میرسه، اومده سن میپرسه

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه