2777
عنوان

دوسم داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 539 بازدید | 84 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اوه آره زیادی ساکت بودنم حس اینو میده که اعتماد به نفس نداری... آخرشو متوجه نشدم دستشو گرفتی؟

بابا ساکت از نوع لال بودن نیستم که، قشنگ باهم حرف میزنم، مشکلی داشت حل میکنم، توضیح میدم. ساکت منظورم اینه که لودگی ندارم، قاطی دختر نمیشم، خودم به دختر نمیمالم مثل خیلی از پسرا، گنده گنده حرف نمیزنم. هرکس ببینه خودش متوجه میشه چجور تیپی هستم و در چه سطحی هستم. نیازی به گنده گنده حرف زدن نداره. 

سنگین میگرم سنگین میام، با احترام حرف میزنم، توی وقتش هم لبخندمو دارم. 

نه راست میگه بعضیا خیلی نگاه میکنن ناخودآگاه توجهت جلب میشه وقتی هرروز ببینی این‌نگاه هارو و فکرت مش ...

خوب وقتی دلت پیش کسی باشه نگاه بقیه رو فاکتور میگیری

قلبی که برداره چین وچروک ......میشه آدم وحشی تو دید عموم ........همه دردا از درک نشدن و تنها بودنه🙂💔🖤

خب سنتو بگو😂😂من حدس میزنم ۲۰_۲۱ باشی

میشه حالا تفاوت سن ۲۰ و ۲۵ به بالا رو بگین؟ 

پسر هست ۲۷ ساله قد بز حالیش نیست. چه از لحاظ معاشرتی و چه از لحاظ اقتصادی و مدیریت و خانواده و یکی هم هست از سنش بیشتر درک و فهم داره. من به سن اعتقاد ندارم. فقط میگم دختر باید از پسر کوچیک باشه

😂😂😂😂😂😂😂😂😂 وای ، اعتماد به نفس به‌چهره ربط نداره اتفاقا ، من میگم اعتماد به نفس اینو داشته ب ...

چهره رو مثال زدم، منتها من از هیچ چیز مشکلی ندارم. دارم کار و تحصیلم رو میکنم. 

و اینکه نه دیگه! من نمیتونم برم بپرسم و یه وقت اونم بگه نه! 

به جای این کار، از حرکاتش متوجه میشم. اونم اومدم اینجا بپرسم که قشنگ هدایتم کردین😆