2777
2789
محیط  و فضای مجازی ادم رو ناخوداگاه تو مقایسه میزاره نمیشه حذفش کرد فقط تا جایی که میشه باید س ...

مخصوصاً اینستا حااااالممممم بهم میخوره از اینستا 

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
باعث خودخوری روحی میشه و خیلی بده 

آره واقعا

من بفهمم یکی از من راضی نیست انقد عذاب روحی میکشم که نگید

نمیدونم چکار کنم

همیشه مامانم بهم میگه نمیتونی همه رو از خودت راضی کنی

بهش میگم من با اون آدم موفق که هم قبولش دارن چه فرقی دارم؟

منم دلم میخواد مثل اون باشم

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی باید ببینی حاضر چ چیز خوبتو بدی تا اون چیز خوب بدست بیاری  سعی کن روزی ۱۰ تا دونه اتفاق ...

من کلا رسیدم به اهدافم حالم رو خوب میکنه

اما بستگی به این داره اگه من روزی به یه جایی رسیدم کسی قبول داره این مقام منو یا نه

بذارید رک بگم

دیگران برای من تو زندگی از خودم مهم ترن..

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!
چقدرررر سختتتت از همه بیشتر خودت عذاب میکشی  حتما پیش یه مشاور برو و یه قدم برای کنترلش بردار

خب اره دیگه

هر روز کارم عذاب کشیدنه

آره باید حتما این کارو انجام بدم

خب اره دیگه هر روز کارم عذاب کشیدنه آره باید حتما این کارو انجام بدم

هر مشکلی یه ریشه ای داره...مثلا ممکنه ریشه زیاده خواهیه شما تو عدم شناخت خودت باشه...

یعنی خودت نمیدونی واقعا چی میخوای و از چی لذت میبری واسه همین میخوای همه چی داشته باشی بلکه کمی لذت ببری

یه ریشه دیگشم که برمیگرده به نداشتن عزت نفس و اعتماد به نفس...یعنی فقط از تعریف و راضی بودن دیگرانه که لذت میبری و خودت اصلا اونچه که هستی رو نپذیرفتی

بازم سر همشونو بگیری میرسی به شناخت

باید خودت رو دقیق بشناسی

امیدبذر هویت ماست💚🌱
هر مشکلی یه ریشه ای داره...مثلا ممکنه ریشه زیاده خواهیه شما تو عدم شناخت خودت باشه... یعنی خودت نمی ...

دقیقا همینه

من خیلی زیاده خواهم

یعنی دلم میخواد همه چی داشته باشم

رسیدن به یه هدف خاص منو راضی نمیکنه

خب این غلطه

در ارتباط با دیگران هم بله من هم عرت نفس پایینی دارم هم اعتماد به نفسم یکم پایینه

نمیدونم چکار کنم؟

پیش خودم میگم که نظر من مهمه؟

نظر دیگران مهمه

باید بالاخره پیش مشاور برم بعدا حتما 

من الان دیدم شما مرد هستید باورم نمیشد مردام مقایسه کنند

بله متاسفانه خودمو زیاد مقایسه میکنم با دیگران 

همه همینو بهم میگن

البته شاید شرایط سنی هم دخیل باشه تو این موضوع