2777
2789

من خیلی زندگیمو با بقیه مقایسه میکنم

و این خیلی بده

همش ذهنم درگیر اینه که کی چی داره و این چیزا

منم باید داشته باشم

و بدتر اینه که من برای دیگران زندگی میکنم و دلم میخواد همه ازم راضی باشن...

همین منو افسرده کرده

دیگه به آخر خط رسیدم......همه چی برام تموم شد...حالم خوبه!!..مثل بیماری که گفت خوبم ولی فرداش مرد...!!!..شاید سرنوشت منم مثل همین بیمار بشه..کسی که در اعماق تاریکی هست و در انتظار نور...!!!...گاهی احساس میکنم که به هیچ جایی تعلق ندارم.!!...و احساس میکنم که ارزش و اعتباری هم ندارم...!!!...هیچکس نمیفهمه ناراحتی..هیچکس نمیفهمه درد کشیدی ولی وقتی اشتباه کنی همه میفهمن...!!...درد ها فراموش میشن اما اونایی که باعث شدن درد بکشم هرگز!!!!!!....و من شبی میرسه که بی خداحافظی بمیرم..!!!

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا زیاد مقایسه میکردم چون باطن زندگی شون برام رو شد دیگه مقایسه نمیکنم 

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
خداروشکر واقعا خوشبخت بمونید♥

سعی کنید اصلا مقایسه نکنید چون دقیقااا جایگاه اون ادم قرار میگیرید و این خ بده ادم از دل خ ادما خبر نداره دوستم ویترین زندگیششش عالیههههه از قیافه تیپ ماشین خونه ویلا سفر خارجی و بچه هاش خوشگل شوهر خوشتیپ هیکلی جلو جم قربونت برم فدات بشم 

بارهاااا دوستمو از خونه بیرون کرده و زده یبار نصف شب با لباس خونگی ب من زنگ زد اومد خونمون ولی ب هرکس بگم باورششش نمیشه پیج اینستاش ک هیچی دیگه

من خیلی زندگیمو با بقیه مقایسه میکنم و این خیلی بده همش ذهنم درگیر اینه که کی چی داره و این چیزا ...

میدونی باید ببینی حاضر چ چیز خوبتو بدی تا اون چیز خوب بدست بیاری 

سعی کن روزی ۱۰ تا دونه اتفاق مثبت زندگیت بنویس  زوری هم ک شده ذهنت یاد میگیره ک مثبتا رو ببینه

کسایی که زیاد شوآف میکنن کلا داخل زندگیشون هیچی نیست

اره ولی  از بیرون هیییچچچچچ کس باورش نمیشه اصلااا

تارزه من فهمیدم چقدر دوستم خوب خانوم ک داره ادامه میده و همیشه ابروی شوهرشو جلو بقیه نگه میداره

محیط  و فضای مجازی ادم رو ناخوداگاه تو مقایسه میزاره نمیشه حذفش کرد فقط تا جایی که میشه باید س ...

درسته باید کنترلش کرد

فضای مجازی علاوه بر داشتن نکته های مثبت تاثیر منفی خیلی زیادی روی جامعه گذاشته 

سعی کن کمترش کنی بعضی وقتا خب طبیعیه حس حسادت رو همه دارن البته طی تجربه آدم میفهمه زیاد مقایسه نکن ...

من اهل حسادت نیستم اوایل اصلا نمی‌دونستم حسادت چیه ولی بعد ازدواج اینطوری شدم بیشتر مقایسه میکنم ن مالی 

از نظر اینکه مثلاً خونواده شوهرم خیلی رو مخن با همسنو سالام ک اونا خونوادشون زیاد اینطوری نیستن یا خیلی چیزای دیگه

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
من خیلی زندگیمو با بقیه مقایسه میکنم و این خیلی بده همش ذهنم درگیر اینه که کی چی داره و این چیزا ...

چقدرررر سختتتت

از همه بیشتر خودت عذاب میکشی 

حتما پیش یه مشاور برو و یه قدم برای کنترلش بردار

امیدبذر هویت ماست💚🌱