2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من اصلا

چون معتقدم باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

من خ کم  چون نسبت ب ۱۰ سال پیش دنیا دیده شدم 

یادمه دوسام دور هم جم شدیدم من شزو کردم ک شوهرم اینجوریه کمک نمیده و .... بعد ی دوسام گفت وای خ سخته شوهر من دایم کمکم میکنه و ... بعد اون روز من انقدرر ناراحت بودم میگفتم ببین شوهرم اصلا منو دوست نداره و ....

بعد چند مدت فهمیدم همون موقع ک دور هم جم بودیم شوهرش خیانت میکرده بهش و دوستم میدونسته 

یا دیدم ک خیلیا موقع عکس قبلش انقدر دعوا می کنن و حرص میخورن بعد تو عکس ژست عاشقانه

یا من بیرون زندگیم خوبه ولی توی زندگیم ن دیگران ک بیرون زندگیمو میبینن فک میکنن چخبره خبر از دل من ندارن 

واسه همین میدونم هر کس تو هر شرایطی باشه هم میتونه خوشحال باشه هم ناراحت پس مقایسه خ کم میکنم خیلی خیلی خیلی کم

خییییییییلیییییی 😮‍💨

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 7 ساعت پیش
2791
2779
2792