2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اصلا

چون معتقدم باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
من اصلا چون معتقدم باطن زندگی خود را با ظاهر زندگی دیگران مقایسه نکنید

درسته اما بعضی وقتا نمیشه جلوش رو گرفت

ترسه که مانع رسیدن لیاقتت میشه؛) آقایون گرامی سایت ماذا فاذا؟/:

من خ کم  چون نسبت ب ۱۰ سال پیش دنیا دیده شدم 

یادمه دوسام دور هم جم شدیدم من شزو کردم ک شوهرم اینجوریه کمک نمیده و .... بعد ی دوسام گفت وای خ سخته شوهر من دایم کمکم میکنه و ... بعد اون روز من انقدرر ناراحت بودم میگفتم ببین شوهرم اصلا منو دوست نداره و ....

بعد چند مدت فهمیدم همون موقع ک دور هم جم بودیم شوهرش خیانت میکرده بهش و دوستم میدونسته 

یا دیدم ک خیلیا موقع عکس قبلش انقدر دعوا می کنن و حرص میخورن بعد تو عکس ژست عاشقانه

یا من بیرون زندگیم خوبه ولی توی زندگیم ن دیگران ک بیرون زندگیمو میبینن فک میکنن چخبره خبر از دل من ندارن 

واسه همین میدونم هر کس تو هر شرایطی باشه هم میتونه خوشحال باشه هم ناراحت پس مقایسه خ کم میکنم خیلی خیلی خیلی کم

من خ کم  چون نسبت ب ۱۰ سال پیش دنیا دیده شدم  یادمه دوسام دور هم جم شدیدم من شزو کردم ک ش ...

خداروشکر واقعا خوشبخت بمونید♥

ترسه که مانع رسیدن لیاقتت میشه؛) آقایون گرامی سایت ماذا فاذا؟/:

خییییییییلیییییی 😮‍💨

لطفاً درخواست دوستی ندید،، اگه جواب تاپیکاتونو میدم بدونید از رو خیر خواهیه دیگه هر جور دوست دارید قضاوت کنید من اصراری ندارم ، شنونده باید عاقل باشه، برام دعا کنید مشکلم حل بشه
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز