2777
2789
عنوان

حقوق یا زبان

2339 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها من دو تا انتخاب دارم 

زبان 

حقوق 

حالا هر کدوم برم شرایطم اینجوری

زبان=حس میکنم شغل آنچنانی براش نیست و در آخر معلم مترجم یا مشابه اینها میشه شد،فکر که میکنم زبان رو آموزشگاه هم میتونم برم اگه بخوام درسش بدم،فکر این که تا آخر عمر فقط با زبان سرکار داشته باشم یکم خسته کننده و خیلی حس میکنم خوشم نمیاد از طرفی برای دانشگاه چون احتمالا دولتی قبول میشم نباید هزینه کنم ،زندگی خوابگاهی رو میتونم تجربه کنم،وقت بیشتری دارم

حقوق=برای دانشگاه چون مجبورم برم آزاد (رشتم تجربیه)باید هزینه کنم و کار کنم و خرج دانشگاهمو بدم ،از آزمون وکالت به شدت میترسم و حس میکنم خیلی سخته(البته من درس میخونم زیاد اما چون گفتن سخته میترسم)،وقتم کمتره چون باید در کنار درس خوندن کار کنم،حس میکنم کار کنار درس باعث میشه نتونم به درسم برسم،زندگی خوابگاهی رو نمیتونم تجربه کنم از طرفی اینکه به اطلاعاتم اضافه میشه در رابطه با قانون ها و ....رو دوست دارم ،محیط کاری رو نسبت به زبان بیشتر دوست دارم ،حس میکنم کار تکراری نیست و با پرونده های مختلف رو به رو هستی و خسته کننده نیست،شان اجتماعی زیادی داره،حس میکنم بیشتر از زبان دوستش خواهم داشت،و......

با توجه به این شرایط و روحیاتم به نظر شما چیکار کنم؟

و اینکه در هر شغلی به جز شغل های دولتی باید جون کند تا موفق شد و اینو خوب می‌دونم و اگه برم حقوق فقط بعدش میخام وکیل شم و ادامه بدم و در کنارش استاد دانشگاه شم اگه برم زبان هنوز نمیدونم میخام چیکار کنم 

زبان هم این مسیر داره 

میتونی آموزشگاه خودتو بزنی .میتونی استاد دانشگاه شی 

روزنامه نگار یا دوبله 

کارمند شرکت های بین المللی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من باشم زبانو ترجیح میدم چون واقعا بنظرم جذابه

و راه پیشرفت خیلی زیادی داری،میتونی کلی زبان مختلف یاد بگیری

مترجما درآمد فوق العاده ای دارن،واقعا فوق العاده

میتونی کلاس مجازی بزاری

دوره درست کنی

درآمد غیرفعال داری

ولی حقوق درگیری زیاد داری،چون خانومی شاید نتونی به زندگیت و بچه هات تو آینده برسی

بازم بستگی به خودت داره 

فقر فساد گرونی،میریم تا سرنگونی،مرگ بر دیکتاتور

عزیزم به عنوان ی حقوق خونده بهت میگم این سمتی نیا 

از ازمون وکالت نترس چون طرح تسهیل اومده و اکثرا قبول میشن 

اما بشدت وکیل زیاده وکارکم پیشرفت سخته خیلی 

ولی زبان میتونی مترجم بشی میتونی بری فرودگاه کارکنی میتونی ارشد ی رشته دیگ بخونی و بری توشرکتا های خارجی 

تاپارسال صفرتا صدمو گذاشتم واسه ازمون وکالت الان انقد ناراحتم ک فکر میکنم فقط باید ازمون استخدامی شرکت کنم ناراحتم از رشتم هرجام میگم حقوق خوندم ی جوری برخورد میکنن انگار چوس خوندم و وقتمو هدر دادم  

عزیزم به عنوان ی حقوق خونده بهت میگم این سمتی نیا  از ازمون وکالت نترس چون طرح تسهیل اومده و ا ...

شما ناراضی هستید که رفتین حقوق؟میدونین یجورایی حس میکنم همه دارن به آرزو هاشون میرسن و من موندم فقط(در مقایسه با دوستام) 

ممنون 🥲♥️دوراهی بدیه نمیدونم چیکار کنم

زبان بهتره واقعا،درگیری کمتره،درسته اونم سختی های خودشو داره،ولی درآمد غیر فعال داری این خیلیییی مهمه،و اینکه واقعا مهارت قشنگیه،من به شدت زبانو دوست دارم،واقعا خوندنش خستم نمیکنه و خیلی دوست دارم جدا از انگلیسی زبانای دیگه رو هم یاد بگیرم

فقر فساد گرونی،میریم تا سرنگونی،مرگ بر دیکتاتور
شما ناراضی هستید که رفتین حقوق؟میدونین یجورایی حس میکنم همه دارن به آرزو هاشون میرسن و من موندم فقط( ...

اره من حتی ناراحتم ک انسانی خوندم میگم کاش تجربی میخوندم ومیرفتم رادیولوژی پرستاری جیزی الان همه دختردایی ودخترعمه هام سرکارن ک این رشته هاروخوندن اونوقت من ول معطل دانشگاه ملی درس خوندم با معدل  ۱۸  ولی بشدت سرخورده شدم تو حقوق