سلام بچه ها من دو تا انتخاب دارم
زبان
حقوق
حالا هر کدوم برم شرایطم اینجوری
زبان=حس میکنم شغل آنچنانی براش نیست و در آخر معلم مترجم یا مشابه اینها میشه شد،فکر که میکنم زبان رو آموزشگاه هم میتونم برم اگه بخوام درسش بدم،فکر این که تا آخر عمر فقط با زبان سرکار داشته باشم یکم خسته کننده و خیلی حس میکنم خوشم نمیاد از طرفی برای دانشگاه چون احتمالا دولتی قبول میشم نباید هزینه کنم ،زندگی خوابگاهی رو میتونم تجربه کنم،وقت بیشتری دارم
حقوق=برای دانشگاه چون مجبورم برم آزاد (رشتم تجربیه)باید هزینه کنم و کار کنم و خرج دانشگاهمو بدم ،از آزمون وکالت به شدت میترسم و حس میکنم خیلی سخته(البته من درس میخونم زیاد اما چون گفتن سخته میترسم)،وقتم کمتره چون باید در کنار درس خوندن کار کنم،حس میکنم کار کنار درس باعث میشه نتونم به درسم برسم،زندگی خوابگاهی رو نمیتونم تجربه کنم از طرفی اینکه به اطلاعاتم اضافه میشه در رابطه با قانون ها و ....رو دوست دارم ،محیط کاری رو نسبت به زبان بیشتر دوست دارم ،حس میکنم کار تکراری نیست و با پرونده های مختلف رو به رو هستی و خسته کننده نیست،شان اجتماعی زیادی داره،حس میکنم بیشتر از زبان دوستش خواهم داشت،و......
با توجه به این شرایط و روحیاتم به نظر شما چیکار کنم؟
و اینکه در هر شغلی به جز شغل های دولتی باید جون کند تا موفق شد و اینو خوب میدونم و اگه برم حقوق فقط بعدش میخام وکیل شم و ادامه بدم و در کنارش استاد دانشگاه شم اگه برم زبان هنوز نمیدونم میخام چیکار کنم