2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

زنموم داشت با مامان و من درد و دل ميكرد كه عروسش به شوهرش(پسرشون يعني)تو دعوا گفته توله سگ.

بعد ميگفت يعني چي توله سگ؟

منم گفتم اينكه تو و عمو سگ هستيد ديگه.

😂😂😂

زنموم برگاش ريخت

سلامتي و تعجيل فرج امام زمان صلوات. اگر سوال شرعي داري حتما بزن اين شماره. حرم امام رضا(ع). ٠٥١٣٢٠٢٠

زن عموم یه داداش داره کچله خواستگار منم بود

اسمش حمید

بیرون دیدمش

اومدم خونه تا رسیدم خونه به مامانم گفتم حمید کچل دیدم برگشتم دیدم زن عموم پشتمه تو دست شویی بود متوجه نشده بودم

میشه ، میرسم ، میبینم

با بچه فامیلمون رفتیم زنگ در خونه ها رو زدیم فرار کردیم بابام فکر کرده بود ما گم شدیم وسط خیابون جفتمون مثل سگ کتک زد مردم پشماشون ریخته بود🦦

یه بارم با رفیقم زنگ در یه خونه رو زدیم یهو منو کشید تا فرار کنیم افتادم زمین شلوارم پاره شد مامانم کلی فحش جلوی رفیقم نثارم کرد

یه بارم توی خیابون داشتم راه میرفتم افتادم زمین بعد گفت وای وای با لج گفتم مامانم هم کنارم بود گفت چته میگی وای وای مگه من باهات حرفی زدم به من چه خودت افتادی زمین اونجا با مامانم دعوام شد چند نفرم پشت سرمون بود اصلا سلامت روان تو خانواده ما موج میزنه

یه بارم خیلی کوچیک بودم وسط جمع گوزیدم خانواده زدن زیر خنده منم خواستم گریه کنم یهو شروع کردن به دست زدن گفتن نه این صدای دست زدن ما بوده💔

یه بار تو حرم خواهرم و دختر دختر دایم گم شدن 6 سالشون بود

کلی دنبالشون گشتیم یه آقاه هم دنبال بچه ش میگشت پیداشون کردیم باهم داشتن بازی میکردن ما گرفتیم بچه ها رو زدیم اقاهه بچه شو بغل کرد رو به گنبد زانو زد گریه کرد سجده شکر به جا آورد

آنقدر خجالت کشیدیم

میشه ، میرسم ، میبینم