2777
2789
عنوان

پدرم

| مشاهده متن کامل بحث + 182 بازدید | 20 پست
دقیقا شاید عذاب وجدان گرفته وخودشم ناراحته داره جبران میکنه

میخوام خودمم راضی کنم ولی غمی که تو وجودم کم نمیشه.حتی یه بار من آغوش پدر نرفتم حتی یه بار بوسم نکرده حتی یه بار منو بازار نبرده 

میخوام خودمم راضی کنم ولی غمی که تو وجودم کم نمیشه.حتی یه بار من آغوش پدر نرفتم حتی یه بار بوسم نکرد ...

الهی بگردم.چه میشه کرد.هرکس بایه مشکلی بزرگ شده هیچوقت از ذهن آدم پاک نمیشه ولی باید باهاش کناربیای عزیزم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

الهی بگردم.چه میشه کرد.هرکس بایه مشکلی بزرگ شده هیچوقت از ذهن آدم پاک نمیشه ولی باید باهاش کناربیای ...

خدادنکنه عزیزم.با اینکه ۲۷ سال از زندگیم میگذره نمیتونم این غم رو هضم کنم.هر وقت کسی درباره دخترش تعریف می‌کنه غم دل من تازه میشه زخم های روی بدن خوب میشن ولی جاشون و خاطرشون میمونه وقتی به جای زخممام نگاه میکنم همه اون روزا برام زنده میشه.

خدادنکنه عزیزم.با اینکه ۲۷ سال از زندگیم میگذره نمیتونم این غم رو هضم کنم.هر وقت کسی درباره دخترش تع ...

عزیزدلم مطمعن باش اون خودشم پشیمونه به هرحال پدرته عزیزم گذشت کن میدونم سخت بهت گذشته ولی خب چیکارمیتونی بکنی.اگه ببخشی اینجوری خودت راحت میشی فکرشو نکن عزیزدلم.به خوشیهای زندگیت فک کن روداشته هات تمرکزکن

عزیزدلم مطمعن باش اون خودشم پشیمونه به هرحال پدرته عزیزم گذشت کن میدونم سخت بهت گذشته ولی خب چیکارمی ...

امروز که برای دخترم دارو آورد بخشیدمش ولی این خاطرات لعنتی یه دفعه دوباره میاد تو ذهن وقلبم چون هر کاری کنم فراموش نمیشه دست خودم نیست. داشته من از زندگی فقط همین دخترمه.ممنونم مهربونم که وقت گذاشتی و جواب دادی انشالله همیشه سالم وسلامت باشی🌸🙏🌸❤️

امروز که برای دخترم دارو آورد بخشیدمش ولی این خاطرات لعنتی یه دفعه دوباره میاد تو ذهن وقلبم چون هر ک ...

امیدوارم خدابه دلت آرامش بده عزیزم خدا دخترتو حفظ کنه واست..ازخدا میخام بهترینهارو واست رقم بزنه.همیشه شاد باشی وسلامت کنارخانواده محترمت

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز