2777
2789
عنوان

اگه تجربه ای داری بگو لطفا

77 بازدید | 5 پست

مامانا دخترم تازه ده ماهش تموم شده خواب شبش خوبه ولی صبح که از ساعت ۹ میگذره همش از خواب میپره و باید بچسبه به سینم تا میام خودمو ازش جدا کنم شروع میکنه به گریه و بی قراری بنظرتون چرا اینطوری میکنه قبلا تا ساعت ۱۱ونیم ۱۲ میخوابید فقط در حد یه شیر خوردن بیدار میشد دوباره میخوابید الان نمیدونم چرا اینطوری میکنه

میشه به نیت حاجت محالی که توو دلمه یه صلوات بفرستی برام؟!!🌹

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام .عزیزم هربچه ای یه جوره ولی به مرور ک بزرگ میشن خوابشون تنظیم میشه و به سبک زندگی ما نزدیک تر میشن من بطور مثال پسرم ک ۱۵ماهشه از ۶ماهگی با همسرم بیدار میشه ک ۵ صبح میره سرکار(پسرم به همسرم خیلی وابستس اونم صبح میره شب میاد زیاد نمیبینش واس همون ۵ بیدار میشه ک ببینتش)🙄😑تا ۸بیداره بعد ۸دوباره باهم میخوابیم درصورتی ک قبل ۶ماهگیش شب با من میخوابید بامن بیدار میشد مشکلی نیست بچتو به مرور بهتر میشناسی با روحیاتش اشنا میشی دلیل کاراشو میفهمی هنوز خیلی کوچیکه بعدا راحت تر میتونید باهم مچ بشید من الان پسرم بااینکه حرف نمیزنه خیلی راحت منظورشو بهم میفهمونه مسئله ای نیست نگران نباشید و موفق باشید😊😘

سلام .عزیزم هربچه ای یه جوره ولی به مرور ک بزرگ میشن خوابشون تنظیم میشه و به سبک زندگی ما نزدیک تر م ...

ممنونم از توضیح تجربت مامان خانم🌹 

شاید من زیادی حساس شدم آخه دقیقا از ۷-۸ صبح که میگذره شروع میکنه گفتم شاید موردی داره اذیتش میکنه و من متوجهش نمیشم 😔

میشه به نیت حاجت محالی که توو دلمه یه صلوات بفرستی برام؟!!🌹
ممنونم از توضیح تجربت مامان خانم🌹  شاید من زیادی حساس شدم آخه دقیقا از ۷-۸ صبح که میگذره شروع ...

خواهش میکنم عزیزم😊نه گلم فک نکنم چیز خاصی باشه چون دیدم دوروبرم بچه های زیادی اینطوری بودن پسر خودمم همینطور بود دوره ایه ساعتاش چن ماه یبار عوض میشه