2777
2789
عنوان

رفتارهای سمی برخی والدین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 67 پست

من درسم خیلی خوب بود خوباااا ن متوسط ولی پدرم برا اینکه دانشگاه مختلط بود نذاشت برم دانشگاه وهمیشه اونایی ک دانشگاه میرن یا ب واسطه درسشون سر کار رفتن همیشه ی خدا حسرت میخورم😔

۴ ساله خواننده خاموش هستم

رفتارای سمی مادرم 😆

اصولا هیچ ارتباطی نداشت باهام ک بخاد سمی باشه یا غیر سمی🥲

کلا اون با خواهراش هوش بود و من اگر میخاستم خوشیی داشته باشم مانعش میشد . برخوردمون در این حد بود . 

اما الان ک فکر میکنم سمی ترین کارش این بود ک بابای بیچارمو پر میکرد ک بیوفته به جونم .

لیست مینوشت ک فلان کارو کردی فلان کارو نکردی فلان حرفو زدی . کارای بد منو لیست میکرد بابام که از سر کار میومد میگفت بهش و انقد رو مغزش میرفت که اخر یا دست روم بلند میکرد یا صداشو .

مادر باشید کادر یودن فقط به زاییدن نیست ...

مادری کنید . مادری کردن فقط به شیر دادن نیست....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نادانی و بلد نبودن شونه. والدین من هی میگن زمان ما... ما که بچه بودیم فلان... چرا هی میخوای مقایس ...

والا ما اونموقع از بابا ننه باید اجازه گیگرفتیم الان از بچه اجازه میگیریم نسل# دوسر سوخته

چقدر زود دیر شد، حیف💔
اینکه از یه منظر این قضیه رو نگاه نمیکنید

بنظرم نباید متعصبانه به قضیه نگاه کرد و همیشه بچه ها رو مقصر دونست

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
والا ما اونموقع از بابا ننه باید اجازه گیگرفتیم الان از بچه اجازه میگیریم نسل# دوسر سوخته

وای اینو بابامم میگه🤣🤣🤣 ولی تا حالا از من اجازه نگرفته والله ولی خیلی اینو میگه. جالبه

چون فکر می‌کنن مالک بچه‌هاشون هستن! خدا واقعا به همچین کسایی اولاد نده الهی من پدر و مادرم خوبن ولی ...

درسته و درواقع حق زندگیو از بچه ها سلب میکنن

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
خوب به اینا میگن والد ناگاه همیچن آدمایی نباید بچه دار بشن چون اون بچه رو از زندگی کردن بیزار میکنن

و متاسفانه تعدادشونم کم نیست

و متاسفانه تعدادشونم کم نیست

یکی از خانما اینجا تاپیک زده بود که مشاورم که مراجعه کننده دارم گفته ناخواسته باردار شدم اصلا نمیتونم بچه نگه دارم شرایط روحی صفر افسردگی شوهرم خیانت کرده میگفت نمی دونستم بهش چی بگم خودش معلوم بود نظرش بیشتر رو سقطه اما خانما میگفتن گناه دلم میخواد این نمونه ها رو نشونشون بدی بگی گناه سقط بیشتر یا اینگه یه انسان از زندگی  بیزار کردن و جوری که خیلی وقتا آرزوی مرگ کنه چرا چون فقط ما والدین ناآگاه  بودیم

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..
مامان منم تا ۵سال پیش همین بود🗿

وای یعنی زندانیتون میکردن؟

عامل اصلیش خود خانوادن منم دقیقا اینطوریم با این شرایط ک دانشجوام تا پارسال ک هیچی حق نداشتم هیچ ج ...

بازم خوبه که الان حداقل تا حدودی مستقل شدین

خیلی موافقم ولی بعضیاونم گندو‌در میارن  هی پدر مادر مدارا میکنن ولی

درسته

اون رو هم والدین میتونن با رفتارهای درست و منطقی و راهنمایی  های بدور از اجبار و ایجاد رابطه صمیمی و امن با فرزندانشون حل کنن

بعضیا واقعا مریضن دقیقا بچه مثل ماهیه هرچی محکم‌تر بگیریش لیز میخوره از ی جا دیگ بالاخره کارشو میکن ...

مثال درست و بجایی بود👌🏻👌🏻👌🏻

من درسم خیلی خوب بود خوباااا ن متوسط ولی پدرم برا اینکه دانشگاه مختلط بود نذاشت برم دانشگاه وهمیشه ا ...

واقعا متاسفم که نتونستید ادامه تحصیل بدین

و واقعا به عنوان یه مادر شرمنده ام که زندگیتون بخاطر تفکرات متعصبانه والدینتون تو مسیر دلخواه قرار نگرفت

امکانش بود وارد دانشگاه های تک جنسیتی مثل دانشگاه فرهنگیان بشید؟

رفتارای سمی مادرم 😆 اصولا هیچ ارتباطی نداشت باهام ک بخاد سمی باشه یا غیر سمی🥲 کلا اون با خواهراش ...

چقدر تلخ واقعا کاش اگه نارحتی و غصه یا دلگیری از شما داشتن مستقیما با خودتون مطرح  میکردن