2777
2789
عنوان

رفتارهای سمی برخی والدین

| مشاهده متن کامل بحث + 628 بازدید | 67 پست

محدودیت بدتره خیلی بدتر 

ای کاش پدر مادرا ما بچه ها رو یکم بیشتر درک میکردن و

باهامون دوس بودن

همیشه حسرت اینو دارم که با مادرم دوستانه صحبت کنم و نخوام خودمو یه جور دیگه جلوش جلوه بدم تا مورد قبولش باشم... 🙂💔 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون فکر می‌کنن مالک بچه‌هاشون هستن! خدا واقعا به همچین کسایی اولاد نده الهی

من پدر و مادرم خوبن ولی یه مشکلی که دارن اینه که بهم زیاد پول نمیدن، منم که علتش رو جویا شدم بابام یه بار به شوخی برگشت گفت پول تو جیب دختر باشه یا فرار می‌کنه یا معتاد میشه🙂

به حق چیزای ندیده برا چی درو قفل میکرده😑

گفت تا بچه فرار نکنه

رسما دخترشو یه پرنده فرض کرده بود که اگه در قفسو باز بذاره میپره

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
از نادانی و بلد نبودن شونه. والدین من هی میگن زمان ما... ما که بچه بودیم فلان... چرا هی میخوای مقایس ...

واقعا همینه

دخترم میگه خودش گاهی میگه دلم میخواد یه کم زندگی کنم اونجوری که دلم میخواد...

راستش من بهش گفتم که باید تجدیدنظر کنه و حتما بره با مشاوره در میون بذاره مشکلاتش رو چون طبق گفته معلم آموزشگاه بشدت دچار افت تحصیلی هم شده 

و ایشونم به من گفتن که دلشون نمیخواد بچشون ول باشن😩

لحظه ها میگذرد ،آنچه بگذشت نمی آید باز ،لحظه ای هست که دیگر هرگز نتواند شد آغاز...                 سهراب سپهری
بچه اگه بهش نگی  تجربه نکنه چی بده چی خوب  بزرگ شد عقده ای میشه و خیانت و کار های افراطی ...

دقیقا همین الانشم همینجوریه

داره تو باتلاقی که خانوادش براش ساختن غرق میشه

حالا چرا زندانی میکنه بدبختو😐

که فرار نکنه و ول نباشه

محدودیت بدتره خیلی بدتر  ای کاش پدر مادرا ما بچه ها رو یکم بیشتر درک میکردن و باهامون دوس بود ...

دقیقا همینطوره

بنظر من بدترین چیز و اصلی ترین عامل بیراهه رفتن بچه ها سخت گیری های بیجا و غیرمنطقی والدینه