2777
2789
عنوان

چشم سوم

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 29 پست
چشم سوم چیه؟ من لفظی شنیدم ولی واقعیشو نمیدونم

خیلی کارا فراتر از ادمای عادی میتونی انجام بدی ولی باید با سختیاش و مشکلاتش اولش کنار بیای تو نظرای قبلی گفتم عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی کارا فراتر از ادمای عادی میتونی انجام بدی ولی باید با سختیاش و مشکلاتش اولش کنار بیای تو نظرای ...

میگن خوب نیس.موحودات میان وسط زندگیت. خطریه.وگرنه من خیلی دوس دارم.حتی میخاستم فاال هم کمارش کار کنم واقعیتش چون این چیزا را شنیدن ترسیوم

شنیدم ممکنه پای موجودات خطرناک به زندگی آدم باز بشه(اجنه) انجام ندی بهتره

اره دقیقا من بیشتر کع پیش میرفتم حس میکردم ی چیزای دیگه ای پاشون باز شده ب زندگیم به موجودات غیرارگانیک ک کارشون اذیت کردنته البته اگر اول باقی چارکراها رو باز کنی اینا اذیتت نمیکنن ولی اگر مستقیم دنبال چشم سوم باشی ب زور بازش کنی میبینی🥺

😐😐😐تو۱۰روز؟؟؟؟؟؟ طرف ۵۰سال تلاش میکنه هیچی نمیشه 

نه عزیزم بستگی داره به شخص..اگر انگیزت بالا باشه سماجت کنی پا پس نکشی و فکرت به سمتش باشع خیلی زود میشع البته من نگفتم که کاملا باز شده بود چون اگه باز شدع بود خیلی کارا میتونسم کنم ولی باز شدن چشم سوم شنیدن صدا و اذیت شدن که نیست..خیلی کارا میتونی کنی کع نیاز ب زمان داره.من تااین حد فقط رفتم

میگن خوب نیس.موحودات میان وسط زندگیت. خطریه.وگرنه من خیلی دوس دارم.حتی میخاستم فاال هم کمارش کار کنم ...

ببین عزیزم هرموقع دیدی که ذهنت امادست روحت امادس و جسمت امادس بری سراغش هیچ مشکلی پیش نمیاد.درکنار تمریناش به زندگی عادی برسی و بهش بیش از حد فکرنکنی و البته ادم ترسویی نباشی..و سعی کنی اول ۵ چاکرای اولیو تاحدودی باز کنی بعد بیای سراغ این و همچنین درراستای کارای درست بعدا ازش استفاده کنی..وگرنه اره ی ترسایی داره چون من دنبال این بودم فعالش کنم بتونم برای منافع خودم ازش کمک بگیرم..مثلا شب میرفتم اشپزخونه اب بخورم قشنگ حس میکردم یکی پشت سرمه یا میگه یاسمن اومدی..من فرار میکردم میخابیدم حتی شده بود تا صب بیدار بودم.ولی الان میخام با دل پاک برم باز سراغش

منم خیلی علاقه دارم میشه بیشتر توضیح بدی چ تمرینهایی انجام میدی؟

عزیزم تو نظرا گفتم..باید ی هفته انگشت اشارتو خلاف ساعت بکشی بین ابروهات البته این فعلا برای فعال سازی فیزیکیشه بعد چشاتو ببندی فرض کنی داری با ی چشم بین ابروهات میبینی.همه چیو داری واضح میبینی پلک بزنی و.. روزی چندبار این تمرینو انجام بده‌همراش نفس عمیق و. بعد ی مدت برو سراغ بعدیا

تمریناشو میشه بگی گلم

عزیزم تو نظرا گفتم.اگهدوست داشتی انجام بده ی هفته..بعدا بیا تو همین تایپیک بهم بگو که پیشرفت داشتی یا نه ولی با جون و دل انجام بده..منم دارم ادامه میدم چیزای بیشتر یاد بگیرم میام بهت میگم

سلام عزیزم ...بلااخره تاکجا پیش رفتی؟

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...

ن ولی میخواستم بدونم نتیجه ایی هم دیدی؟

💚خدا جونم حواست به منم هست؟؟؟....💚   انگاری وسط کوچه پس کوچه های کودکی جا موندیم وسط همون عروسکا وظروف پلاستیکی .جاموندیم ,نمیدونم چه مرگمون بود که هی میخواستیم بزرگ بشیم,روزگار زخم هایی به قلب ووجودمون زده که هیچ مرحمی ندارن ,نمیدونم ,تاکی قراره ارزوهای ماروبقیه زندگی کنن,خدایا دیگه خسته شدیم...
ن ولی میخواستم بدونم نتیجه ایی هم دیدی؟

یکم زمان بر هست..از کسی که تجربه بیشتری داره کمک گرفتم..گفت هرچقدر که تمرین کنی ولی بترسی..ترس باعث بسته شدنش میشه..منم بعضی شبا مخصوصا شبایی که تنهام میترسم و باید سعی کنم ترسمو از بین ببرم تا بتونم پیشرفت کنم...ولی واقعانم ترس دارع🥺حس میکنی یکی دم گوشت نفس میکشه خیلی سخته ولی یه پیشرفتایی داشتم فعلا