2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 23435 بازدید | 1122 پست

آقا خیلییی نامردین 

مامی مارالتون رو صدا نکردین چی میشد منه ۱۵۵ سانتی هم بشم ۱۶۰ 

ولی فکر کنم از منه ۳۴ساله گذشته 

الان دارم کالری شماری ورزش انجام میدم وزنم از ۷۱شده ۶۸ با هم فکر نکنم بشه 

میشه منو هم تگ کنید عزیزان لا اقل بخونمتون 

سعی میکنم طنابو بزنم فکر نکنم با سه تا بچه برسم بقیرو برم 

آقا خیلییی نامردین  مامی مارالتون رو صدا نکردین چی میشد منه ۱۵۵ سانتی هم بشم ۱۶۰  ولی فک ...

سلام عزیزم هرکی لایک کرد تگش کردم

ورزش ها با نیم ساعت طناب صبح دو ساعت وقت میگیره شب بدون طناب یک و نیم  ساعت  چون طناب روزی نیم ساعت هست که میتونی شب فقط اپ پروفایل سفیده رو انجام بدی که نیم ساعت وقت بگیره 

وزن ۶۸ زیاده ولی طناب بزنی هم وزنت کم میشه هم ب قدت کمک میکنه ، ولی حتما باید هر روز بزنی 

به نظرم کالری خطی بدون فست حساب کن همون قدر بخور ، روزی اینقد ورزش کنی وزنت خیلی میاد پایین 

درضمن سنی نداری که ، حداقل ۵ سانت هم نتیجه بگیری عالیه ، منم ۱۵۵ هستم 

چشم شمارو هم تگ میکنم ❤️

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون گلی مرسی بابت تاپیکت همین تمرینا و باید انجام بدم؟کاری دیگه لازم نیست کنم؟

همه‌رو صفحه‌اول نوشتم ، طناب حتما بزن حذف نکنی 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

سلام دوستان 🌷

از فردا همه ورزش رو شروع کنین و تاجایی میتونیم طبق بدن خودتون عادات غذایی رو رعایت کنین ، هیچکس طناب زدن حذف نکنه ، یک و نیم ساعت صبح و یک و نیم ساعت شب اپ انجام بدین که اگه وقت ندارید فقط یبار انجام بدین و چند ست یا نیم ساعت طناب ، یکی دو دقیقه یا بیشتر هرچی میتونین از بارفیکس یا چارچوب در اویزون بشین  ، ویتامین یادتون نره 

هدف بذارید برای خودتون و توی امضاتون بنویسید

از فردا شب گزارش بدین تا انگیزه بشین برای همدیگه ، میتونین بقیه رو تگ کنین توی گزارشتون 

@آوا1122    

@مامی99مارال    

@ریحون_هسدم_ریکوک    

@ایلدا04    

@مدیم    

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام دوستان 🌷 از فردا همه ورزش رو شروع کنین و تاجایی میتونیم طبق بدن خودتون عادات غذایی رو رعایت ک ...

@شوکولات۲۰۰۵  

@زاهدمبینا  

@هیپوفیز  

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱