2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 25002 بازدید | 1122 پست
سلام 😐 تا الان ورزش های سه تا اپ رو انجام دادم ی سوال برای طناب شما ۲۵۰ تا رو صبح میزنین و ۲۵۰ تا ...

سلام عزیزم ، پشت سر هم انجام نده ، صبح با اپ ورزش کن شبم با اپ ورزش کن ، در طی روز طناب بزن 

طنابم نمیخواد سخت بگیری هرچندتا میتونی مثلا ۱۰۰ تا میتونی ست های ۱۰۰ تایی با هر فاصله ای راحتی برو 

اگه جوری ورزش کنی خسته بشی زود ول‌میکنی زیاد سخت نگیر به خودت

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

🥛 به این سابلیمینال گوش دهید تا با جلوه های روشن کننده شدید پوست سفید برفی، کم رنگ ترین پوست را دری ...

چندوقت باید گوش بدیم تا تاثیر بزاره،؟

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

چندوقت باید گوش بدیم تا تاثیر بزاره،؟

بستگی به ذهنت داره. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام عزیزم ،خوبی ،چه خبرا ،ورزشتو می‌کنی که ،راستی برام پیدا نکردی اون ساب ها رو 😊

سلام عزیزم مرسی شما چطوری

این مدت سرم خیلی شلوغ بود حتی وقت نکردم سایت رو باز کنم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

سلام عزیزم خدمت شما، همین بود؟ 

@آوا1122  

https://imgurl.ir/uploads/c27558_GET_BIGGER_EYES_extremely_powerful_forced_subliminal_U5XsQC7GXLo.mp3تاکیدات👁

-داشتن چشمان درشت

- چشمان را گشادتر کنید

-داشتن چشم های متقارن

-عنبیه های بزرگتر دریافت کنید

-صلبیه سفید دریافت کنید

- پلک های دوتایی برجسته داشته باشید

سفت کردن پلک ها (رفع افتادگی پلک، چربی بیش از حد پلک)

-کیسه های اشک برجسته (aegyo sal) را دریافت کنید

-از بین بردن سیاهی زیر چشم

-مژه ها را تیره تر کنید (برای پرپشت تر نشان دادن مژه ها)

- داشتن مژه های پرپشت و بلند

-بینایی کامل 20/20 داشته باشید

-داشتن چشم های بی نقص

-با خیال راحت بدن خود را مجبور کنید تا مطابق میل شما تغییر کند

-به نتایج دلخواه خود برسید

-از نتایج خود راضی باشید

-به سابلیمینال ایمان قوی داشته باشید

-تمام خواسته ها را آشکار کند

- نسبت به سابلیمینال ها ذهنیت مثبتی داشته باشید

-از شر انسداد خلاص شوید

-دریافت نتایج فوری

توجه داشته باشید:

-با صدای کم/راحت گوش کنید.

-این ویدیو مطلقاً هیچ تأییدیه منفی/مضر ندارد.

-این ویدئو را می توان یک شبه تماشا کرد.

-هرچه بیشتر گوش کنید، سریعتر به نتیجه خواهید رسید، با این حال باید استراحت های مکرر داشته باشید.

-این سابلیمینال اجباری است، پس لطفاً لطفاً مقدار زیادی آب بنوشید و استراحت کنید زیرا بسیار قدرتمند است.تاکیدات👁

-داشتن چشمان درشت

- چشمان را گشادتر کنید

-داشتن چشم های متقارن

-عنبیه های بزرگتر دریافت کنید

-صلبیه سفید دریافت کنید

- پلک های دوتایی برجسته داشته باشید

سفت کردن پلک ها (رفع افتادگی پلک، چربی بیش از حد پلک)

-کیسه های اشک برجسته (aegyo sal) را دریافت کنید

-از بین بردن سیاهی زیر چشم

-مژه ها را تیره تر کنید (برای پرپشت تر نشان دادن مژه ها)

- داشتن مژه های پرپشت و بلند

-بینایی کامل 20/20 داشته باشید

-داشتن چشم های بی نقص

-با خیال راحت بدن خود را مجبور کنید تا مطابق میل شما تغییر کند

-به نتایج دلخواه خود برسید

-از نتایج خود راضی باشید

-به سابلیمینال ایمان قوی داشته باشید

-تمام خواسته ها را آشکار کند

- نسبت به سابلیمینال ها ذهنیت مثبتی داشته باشید

-از شر انسداد خلاص شوید

-دریافت نتایج فوری

توجه داشته باشید:

-با صدای کم/راحت گوش کنید.

-این ویدیو مطلقاً هیچ تأییدیه منفی/مضر ندارد.

-این ویدئو را می توان یک شبه تماشا کرد.

-هرچه بیشتر گوش کنید، سریعتر به نتیجه خواهید رسید، با این حال باید استراحت های مکرر داشته باشید.

-این سابلیمینال اجباری است، پس لطفاً لطفاً مقدار زیادی آب بنوشید و استراحت کنید زیرا بسیار قدرتمند است.

˃‌᷄@wonderful_mind98ִֶָ ˂‌᷅

˃‌᷄@wonderful_mind98ִֶָ ˂‌᷅᷅

#𝐄𝐲𝐞 

چشم های بزرگتر 👀

⑅نام سازنده ⥂  Rain Subliminals

⑅لینک یوتیوب⥂

‌   ‌     ‌•°●•°●•°●•°

-یونیسکس

-هدفون توصیه میشه

-هرچقدر میخوای گوش بده

˃‌᷄@wonderful_mind98ִֶָ ˂‌᷅

سلام عزیزم خدمت شما، همین بود؟  @آوا1122     https://imgurl.ir/uploads/c27558_G ...

عزیزم ساب برای لاغر شدن داری؟

وپرپشت شدن مو داری؟

میشه ازت یه درخواستی داشته باشم ؟؟!💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد یا حالت رو خوب کرد برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترام یه صلوات بفرستی ...🙏🍀⁦♥️⁩

عزیزم ساب برای لاغر شدن داری؟ وپرپشت شدن مو داری؟

سلام عزیز دارم اما لینک چنل شو میدم خودت بگرد پیدا کن. 

باور کن فرایند اپلود کردنش و تبدیل به لینکش انقدرنت و زمان مصرف میکنه... 

سلام عزیز دارم اما لینک چنل شو میدم خودت بگرد پیدا کن.  باور کن فرایند اپلود کردنش و تبدیل به ...

ممنونت میشم گلم بفرس برام

ممنونت میشم گلم بفرس برام

https://t.me/Wonderful_mind98

سلام عزیزم ما در حال انجام هستیم و داریم‌نتیجه‌میبینیم 

سلام عزیزم خوبی چند وقته تمریناتو انجام میدی؟تاپیک دو ماه پیش زده شد تو این مدت چقدر افزایش قد داشتید؟

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕
سلام عزیزم خوبی چند وقته تمریناتو انجام میدی؟تاپیک دو ماه پیش زده شد تو این مدت چقدر افزایش قد داشتی ...

سلام عزیزم هنوز اندازه نزدم ولی بلند شدم 

با کسایی که بلندتر بودن مقایسه کردم 

من باید دوره های بیشتری برم تا به نتیجه دلخواهم برسم 

تا زمانی ب نتیجع نرسم اندازه نمیزنم چون انگیزه ام از دست میدم 

آوا و ایلدا هم بلند شدن 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
سلام عزیزم هنوز اندازه نزدم ولی بلند شدم  با کسایی که بلندتر بودن مقایسه کردم  من باید د ...

😍😍😍 عالیه

چند سانت بلند شدن؟

💛خدای  من...خدای مهربونم...منو به آرزوهام برسون...💛                          🧡دو حاجتــ خیلـی مهــم دارم اگـه چشمتــ بــه امضـام افتـاد ممنـون میشـم واســه حاجتــ رواییـم دعـا کـنی🧡                                          به درخواست خودم تعلیق شدم💕