2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 22889 بازدید | 1121 پست
سلام عزیزم هر ورزشی کالری میسوزونه فعالیته ، پس این ورزش ها هم لاغر میکنه  کنار این ورزش ها نب ...

اینم خوبه 

الان که نگاه میکنم اونقد وقت نمیکنم تو این یکی دو ماه نمیتونم خیلی ورزش کنم 

شاید کلا گذاشتم یه ماه دیگه با خیال راحت

میگم شکلات هم نباید بخوریم؟

مانکن های زیبا گروه قرمز --> صعود به گروه نارنجی --> صعود به گروه بنفش -->۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ : ۸۸ --> ۱۸ خرداد : ۸۴/۸ --> ۱۸ تیر : ۸۱ --> ۱۸ مرداد : ۷۹ --> ۱۸ شهریور : ۷۶/۸--> ۱۸ مهر : ۷۵ --> ۱۸ آبان : ۷۳/۵ --> ۱۸ آذر : ۷۲ --> ۱۸ دی : ۶۷ --> ۱۸ بهمن : ۶۷ --> ۱۸ اسفند : ۶۶ --> ۱۸ فروردین : ۶۸/۵ --> ۱۸ اردیبهشت : ۶۵/۴ --> ۱۸ خرداد : ۶۴ --> وزن فعلی : ۶۲

سلام عزیزم   من ورزش میکنم داخل خونه من روزی یکساعت ورزش مخصوص قد انجام میدم البته درکنار ورز ...

با آپ ورزش میکنی ،یا ورزش خاصی انجام میدی،ببخشید این جا نمیشه حرف زد چون تاپیک هنوز راه نیافتاده ،چند سالته

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پس ببین من چی کشیدم. 😭😭😭  چی کار کنم؟؟  برم  بمونم؟  دیشب میکفت بمون بچت ...

وای خدا 🥺😔کی فهمیدی؟

بذار ببینم قیول کنم بیا پی وی بگو 

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
در خواست دوستی دادم بهت

درخواستت نیومده من درخواست زدم باز

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
اینم خوبه  الان که نگاه میکنم اونقد وقت نمیکنم تو این یکی دو ماه نمیتونم خیلی ورزش کنم  ...

عزیزم هر وقت تونستی اقدام کن ، چون سنت هم کمه جاداری 

درباره شکلات ، هرچی فکر مبکنی برات مفیده بخور ، مثلا خرما کشمش مویز توت این چیزا بهتره ، شیر میخوری با عسل بخور مثلا 

تغذیه رو نوشتم تا جایی میتونین رعایت کنین

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
با آپ ورزش میکنی ،یا ورزش خاصی انجام میدی،ببخشید این جا نمیشه حرف زد چون تاپیک هنوز راه نیافتاده ،چن ...

عزیزم میتونین حرف بزنین ، گزارش نمیدیم‌‌چون شروع نشده ولی حرف که میتونیم بزنیم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
عزیزم هر وقت تونستی اقدام کن ، چون سنت هم کمه جاداری  درباره شکلات ، هرچی فکر مبکنی برات مفیده ...

میدونی من یکی از صبحونه های مورد علاقم اینه که نون تست جو یا هفت غله یا نون جو یا نون بربری رو با ساندویچ ساز گرم میکنم بعد وقتی گرمه یه شکلات میکشم روش تا آب شه خیلی خوب میشه به نظر من وگرنه همین یه شکلات رو اکثرا در روز میخورم 

مانکن های زیبا گروه قرمز --> صعود به گروه نارنجی --> صعود به گروه بنفش -->۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ : ۸۸ --> ۱۸ خرداد : ۸۴/۸ --> ۱۸ تیر : ۸۱ --> ۱۸ مرداد : ۷۹ --> ۱۸ شهریور : ۷۶/۸--> ۱۸ مهر : ۷۵ --> ۱۸ آبان : ۷۳/۵ --> ۱۸ آذر : ۷۲ --> ۱۸ دی : ۶۷ --> ۱۸ بهمن : ۶۷ --> ۱۸ اسفند : ۶۶ --> ۱۸ فروردین : ۶۸/۵ --> ۱۸ اردیبهشت : ۶۵/۴ --> ۱۸ خرداد : ۶۴ --> وزن فعلی : ۶۲

[QUOTE=294048952]@رنگینکمان_زندگی     سلام عزیزم تاپیک بازه [/QUOTE ببخشید حتما باید شیر ...

معده ات حساسه طبق عادت خودت باشه تغذیه ات

ولی ویتامین و ورزش لازمه

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
میدونی من یکی از صبحونه های مورد علاقم اینه که نون تست جو یا هفت غله یا نون جو یا نون بربری رو با سا ...

مشکلی نداره چرا اینقدر سخت میگیری 

مهم ورزش و ویتامینه ، بقیه تغذیه رو هم تاحایی میتونی برای سلامتی خودت رعایت کن 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
میشه اون اپی ک کادر سفید داره ، ورزشاش رو انجام  ندیم  احساس میکنم ورزشاش خیلی اصولی نیس

عزیزم از دوتا اپ افزایش قد که گزاشتم خیلیا نتیجه گرفتن 

شما نیم ساعت طناب بزن حتما حتما هر روز  ، دوتا اپ دیگه رو هم انجام بده دوبار در روز ، ویتامینم بخور ، بارفیکس یا چارچوب در رو هم حتما اویزون شو 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱