2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 22889 بازدید | 1121 پست
منم پر کردم شماره رو هم میدونم‌چی دادم ، گفتم یه کارت هم بذارم کیفم اگه یه اتفاقی افتاد برام  ب ...

خواهش میکنم. سلامت باشی همیشه. 

حالا بازم برای اینکه مطمئن بشی، بپرس. من اطلاع دقیق ندارم. اگه چیز بیشتری فهمیدی به منم بگین😅. 

اینجا همتون بالای 18ید؟ 

من دو سه ماه دیگه مونده 18 سالم کامل شه. 

هر موقع خواستم میتونم بیام؟ چون الان فعلا نمیتونم

از ترس‌ هایتان نترسید! 

خواهش میکنم. سلامت باشی همیشه.  حالا بازم برای اینکه مطمئن بشی، بپرس. من اطلاع دقیق ندارم. اگه ...

اره عزیزم بالای ۱۸ هستیم ،  هروقت خواستی بیا 

چشم فهمیدم اینجا برات مینویسم 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام عزیزم چه خوب ،منم شروع کردم ،میشه بیای گزارش بدی چکار کردی ،روحیه بگیریم ،قرص چی خریدی🤔

سلام عزیزم  

من ورزش میکنم داخل خونه

من روزی یکساعت ورزش مخصوص قد انجام میدم البته درکنار ورزش های دیگه ام. 

قرص چیزی نخریدم هنوز... نمیدونم بخرم یا نه؟ 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام عزیزم   من ورزش میکنم داخل خونه من روزی یکساعت ورزش مخصوص قد انجام میدم البته درکنار ورز ...

گلم توضیحات صفحه اول نوشتم ، اگه ویتامین بخوری بهتره ، ولی اگه میخواهی یه ازمایش بده دکتر بنویسه برات 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        

سلام

میگم میشه این ورزشا رو یه ماه یه ماه و نیم انجام بدم 

بعدش اون موارد غذا و خوراکی رو رعایت کنم؟

چون نمیخوام خانوادم بفهمن 

فعلا نمیتونم قد بگیرم

بعد به نظرت واسه لاغری هم تاثیر دارن اینا؟

به جای ورزش های اپ های کاهش میخوام انجام بدم

مانکن های زیبا گروه قرمز --> صعود به گروه نارنجی --> صعود به گروه بنفش -->۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ : ۸۸ --> ۱۸ خرداد : ۸۴/۸ --> ۱۸ تیر : ۸۱ --> ۱۸ مرداد : ۷۹ --> ۱۸ شهریور : ۷۶/۸--> ۱۸ مهر : ۷۵ --> ۱۸ آبان : ۷۳/۵ --> ۱۸ آذر : ۷۲ --> ۱۸ دی : ۶۷ --> ۱۸ بهمن : ۶۷ --> ۱۸ اسفند : ۶۶ --> ۱۸ فروردین : ۶۸/۵ --> ۱۸ اردیبهشت : ۶۵/۴ --> ۱۸ خرداد : ۶۴ --> وزن فعلی : ۶۲

@فرفرری    

کاش اللن بیدار بودی. بد جوری تو مخمصه گیر کردم😭😭😭😭😭😭😭

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

کاش اللن بیدار بودی. بد جوری تو مخمصه گیر کردم😭😭😭😭😭😭😭

چی شده عشقم 🥺🥺🥺

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
چی شده عشقم 🥺🥺🥺

امد به سرم از انچه میترسیدم.

دیشب تو گوشی همسرم پیامک دیدم. با دختر دوست مادر شوهرم. که همسایه ما هستش😭😭😭😭

اصلاااااا باورم نمیشه.

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

امد به سرم از انچه میترسیدم.  دیشب تو گوشی همسرم پیامک دیدم. با دختر دوست مادر شوهرم. که همسای ...

وای خدای من یخ کرد بدنم یهو

😔

هر آدمی تو زندگی باید کسی رو داشته باشه که حس کنه با نبودنش دنیاش خراب میشه!اگر تو طول عمرت همچین کسی رو نداشتی فقط عمرتو هدر دادی!  عشقم همه زندگیم💋 ❤ بابام همه دنیام ، تا هستی هستم نفسم ب نفسهای تو بنده ❤ مامان قشنگم تو قلب من همیشه زنده ای 🥺🤍❤🖤
امد به سرم از انچه میترسیدم.  دیشب تو گوشی همسرم پیامک دیدم. با دختر دوست مادر شوهرم. که همسای ...

بیا پی وی 🥺💔 ب روش آوردی؟

سلام میگم میشه این ورزشا رو یه ماه یه ماه و نیم انجام بدم  بعدش اون موارد غذا و خوراکی رو رعا ...

سلام عزیزم هر ورزشی کالری میسوزونه فعالیته ، پس این ورزش ها هم لاغر میکنه 

کنار این ورزش ها نباید خیلی بدنسازی کار بشه

میخواهی اول اینو سه ماه انجام بده ، ولی رژیمت رو رعایت کن و ویتامین هم بخور ، بعداز  ۳ ماه نتیجه ای گرفتی ثبت کن بعد خواستی ادامه بده نخواستی برو بدنسازی 

ولی حتما رژیمت رو رعایت کن و کالیتو با چیزای مفید پر کن 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
وای خدای من یخ کرد بدنم یهو 😔

پس ببین من چی کشیدم.

😭😭😭

چی کار کنم؟؟

برم

بمونم؟

دیشب میکفت بمون بچتو بزرگ کن. خرجتو میدم.

ولی من نمیام خونه و از این چرت و مرتا.