2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 22889 بازدید | 1121 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تحقیق کردم گفتن الکیه 

پس انجام ندادی تلاش نکردی 

۶ ماه ورزش کردن واقعا زیاد نیس ، درضمن اینکه برای سلامتی بدن هم خوبه فعالیت داشتن

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
نمیدونم والا من گروتالر هم پرسیدم میگن انجام بدی بعد قطع کنی برمیگرده 

عزیزم از کی پرسیدی ؟ مطمین باش خوبت رو نمیخواسته

غروفی که ساخته شده چجوری از بین میره؟ پس این همه ادم که نتیجه گرفتن چین؟ 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
از کسایی پرسیدم که انجام دادن من از خدامه ولی ...

منم از کسایی یاد گرفتم که انجام دادن و نتیجه گرفتن 

به هرحال‌که ۶ ما تلاش کنم بهتراز اینه که تا اخر عمر اینجوری باشم و ناراحت ، ادم تلاشش رو‌بکنه و نشه فرق داره با کسی‌که تلاش نمیکنه و میگه نمیشه 

و یه چیز خیلی مهم ، تو الان باور داری نمیشه و توی نتیجه ممکنه تاثیر بذاره ، ذهنت رو مثبت کن ، باور کن میشه ، و وقتی باور کردی رهاش کن ، دغدغه ات نباشه فقط ورزش ها رو ادامه بده ، چیزی که خیلی‌روش تمرکز کنی برعکس میشه 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
اصلا بیا همینو فکر کنیم که تاثیر نداره. اصلا به هدف افزایش قد هم نه. شما برای سلامتی و روحیت نمیای و ...

اره مشخصه روحیه اش داغونه 

عزیزم درباره امضات اهدای عضو پرکردی کارتشم باید داشت ؟ یا سیستم هست و همه بیمارستان ها اطلاع دارن؟

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
اره مشخصه روحیه اش داغونه  عزیزم درباره امضات اهدای عضو پرکردی کارتشم باید داشت ؟ یا سیستم هست ...

کلا یه سایته. دیگه مثل قبلا نیست که یه کارت داشته باشی. الان تو سایت ثبت نام میکنی و همونجا ثبت میشه. عکس کارتتم برات میاد. 

من فکر کنم دو سال پیش ثبت نام کردم. عکس کارتمو گرفتم که هنینجوری داشته باشم ولی گمش کردم، یعنی یجا ذخیره کرده بودمش که پاک شد. الانم یادم نیست چه شماره و رمز و اینا دادم، نمیدونم چجوری بگیرم ولی به گمونم دیگه ثبت باشه. 

از ترس‌ هایتان نترسید! 

کلا یه سایته. دیگه مثل قبلا نیست که یه کارت داشته باشی. الان تو سایت ثبت نام میکنی و همونجا ثبت میشه ...

منم پر کردم شماره رو هم میدونم‌چی دادم ، گفتم یه کارت هم بذارم کیفم اگه یه اتفاقی افتاد برام  ببینن 

ممنونم از وقتی گذاشتی😘

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱