2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 23425 بازدید | 1122 پست
مشکلی نداره چرا اینقدر سخت میگیری  مهم ورزش و ویتامینه ، بقیه تغذیه رو هم تاحایی میتونی برای س ...

اوکی مرسی  

مانکن های زیبا گروه قرمز --> صعود به گروه نارنجی --> صعود به گروه بنفش -->۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ : ۸۸ --> ۱۸ خرداد : ۸۴/۸ --> ۱۸ تیر : ۸۱ --> ۱۸ مرداد : ۷۹ --> ۱۸ شهریور : ۷۶/۸--> ۱۸ مهر : ۷۵ --> ۱۸ آبان : ۷۳/۵ --> ۱۸ آذر : ۷۲ --> ۱۸ دی : ۶۷ --> ۱۸ بهمن : ۶۷ --> ۱۸ اسفند : ۶۶ --> ۱۸ فروردین : ۶۸/۵ --> ۱۸ اردیبهشت : ۶۵/۴ --> ۱۸ خرداد : ۶۴ --> وزن فعلی : ۶۲

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

با آپ ورزش میکنی ،یا ورزش خاصی انجام میدی،ببخشید این جا نمیشه حرف زد چون تاپیک هنوز راه نیافتاده ،چن ...

من نزدیک ۲۰ هستم. 

با اپ ورزش میکنم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶

سلام من 150 ام....یک ماهه گرو تالر رو شروع کردم ولی ماه اول رو یه خورده بی نظم بودم ..ماه دوم هم یه کم دیر شروع کردم..یعنی یک هفته فاصله افتاد ..ولی شب ها استخوان ساز 

و صبح ها سویق سنجد میخورم...

منم میخوام همراه تون باشم....

همین رو ادامه بدم مشکل داره ؟؟

سلام من 150 ام....یک ماهه گرو تالر رو شروع کردم ولی ماه اول رو یه خورده بی نظم بودم ..ماه دوم هم یه ...

سلام عزیزم ادامه بده ، اپ پروفایل سفیده حرکاتش همونه 

میتونی هم با ما همراه بشی یا اینجا گزارش بنویسی‌که منظم باشی 

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱        
دوستان تاپیک باز هست ، هرکی میخواد همراه بشه بگه 

ببخشید ابجی

کاکائو تلخ واس رشد قد خوبه؟یا خوراکی هایی ک خوب هستش بگین بهم لطفا

بعد اینکه قند و شکر نباید مصرف کنیم در طول دوره؟

ببخشید ابجی کاکائو تلخ واس رشد قد خوبه؟یا خوراکی هایی ک خوب هستش بگین بهم لطفا بعد اینکه قند و شکر ...

سلام 

شکلات به تحریک غده هیپوفیز و ترشح هورمون رشد کمک میکنه

یسری نکات اول تاپیک نوشتم ، ولی برای تغزیه خیلی چیزی‌ننوشتم فقط بعضی ممنوعیات رو نوشتم ،‌چون کار سخت میشه برای خیلیا

شکر و قند به صورت کلی برای سلامتی خوب نیست اگه خواستین میتونین ازدخرما کشمش مویز توت عسل و اینجور شیرینیجات استفاده کنید 

برای پخت کلوچه هم میشه از عسل برای شیرینیش استفاده کنی 

اگه خیلی میخوای تغذیه ات رو اصلاح کنی تحقیق کن یا به طب سنتی و اسلامی مراجعه کن ، اینجا بیشتر نمیشه نوشت

یه دختر شاد و موفق 🤩🌱