2777
2789
عنوان

ما قدبلندا 🌱

| مشاهده متن کامل بحث + 25133 بازدید | 1123 پست
سلام دوستای گلم گزارش روز 42🌹🌹🌹🌹 عصر ،یوگا شب ،یوگا ،آپ سفید19تمرین ،500طناب @کیمیاگر_۲ &nb ...

سلام خوبی؟ 

امروز وقت نکردم ورزش کنم فقط پروانه زدم و بپر بپر کردم اعصابم خورده🥲

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مرسی گلم ،چرا اعصابت خورده

چون نتونستم انجام بدم خ کار داشتم 

الان تجربه ی پسره رو تو نی نی سایت خوندم برات میزارم ت هم بخون استفاده کن 

🌱من در سن بیست و سه سالگی خواستم قد بلند بشم وقتی به سایت های اینترنتی مراجعه کردم اکثرا انها میگفتند که راهکاری برای افزایش قد بعد از بلوغ وجود ندارد و سایت هایی هم که می گفتند این امکان وجود دارد اکثرا سایت های تبلیغاتی بودند که فقط برای تبلیغ فروش محصولات خودشون که البته اکثرا هم محصولات به درد نخور و ناکار امدی هستند ادعا می کردند که میتوان افزایش قد داشت. بعد از کلی تحقیق و جست و جو راه کارها و روش هایی را پیدا کردم که خیلی ها ادعا می کردند که با انها توانسته اند چند سانت افزایش قد داشته باشند به همین دلیل من هم همه این روش ها و راهکارهایی را که افراد مختلف با هم اظهار کرده بودند را با هم تلفیق کردم و انها را انجام دادم و توانستم که در مدت ۲۲ ماه ۸ سانتیمتر به قد خودم اضافه کنم یعنی از۱/۷۶سانتیمتر به ۱/۸۴ سانتیمتر رسیدم. در زیر برنامه خودم رو که در طول این بیست و دو ماه داشتم بیان میکنم.

صبح ها ورزش افزایش قد اپلیکیشن+۵۰۰ تا طناب بازی+۱۰ دقیقه مدیتیشن و تصور ابن که در حال بزرگ شدن هستم.

ظهر :۴کیلومتر دوی اهسته وپیاده روی +۱۰ دقیقه اویزان شدن از بالفیکس(یک دقیقه اویزان شدن و یک دقیقه استراحت +۵۰۰ طناب بازی+به اضافه اینکه همزمان با ورزش کردن با استفاده از هنذفری سابلیمینال افزایش قد رو هم به مدت یک ساعت گوش میدادم

غروب: ۱۰ دقیقه اویزان شدن از میله بالفیکس

شب:ورزش افزایش قد اپلیکیشن+۲۰۰طناب بازی +۱۰ دقیقه مدیتیشن و با چشمان بسته تصور این که در حال بلند قد شدن هستم

علاوه بر این ها از دو تا قرص هم استفاده میکردم یکی قرص کلسی پاور که یک مکمل کلسیم؛ منیزیم، روی و ویتامین d3 هست و یک عدد یک ساعت بعد از نهار همراه با یک لیوان اب و یک عدد هم یک ساعت بعد از شام همراه با یک لیوان اب می خوردم

و قرص دوم قرص ال ارژنین هلث اید با دوز ۱۰۰۰ بود که یک عدد از ان را نیم ساعت قبل از خواب با یک لیوان اب و ترجیحا با معده خالی می خوردم.

علاوه بر همه اینها روزانه بین ۷ تا ۸ لیوان اب حتی اگه شده به اجبار هم میخوردم.

مطمئن باشید کسانی که بین سنین ۱۸ تا ۲۵ سالگی هستندو که کسانی که با قد شون مشکل دارند میتونندبا این برنامه من انها هم مثل من به قد دلخواه شون برسند. فقط در نظر داشته باشید که باید برنامه شما برای افزایش قد بلند مدت باشد و حداقل یک سال ان را انجام دهید چون توی کوتاه مدت به هیچ عنوان به نتیجه نمیرسید. موفق باشید.

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستید🥲 عضو گروه قد بلندا https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7

خیلی جالبه ،ولی ۲۲ماه واقعا زیاده 😁😁😁

خدایی تو ۲۳ سالگی ۸ سانت رشد کردنم زیاده 

همه اینایی ک اینجان اکثرا خدا خدا میکنه اگ شده فقط ۴ ۵ سانت بلند تر شن 

سلام عشقای دلم ،گزارش روز ۴۳🌹🌹🌹🌹

عصر:یوگا به همراه یه سری از حرکات آپ سفید مجموعا نیم ساعت شد،300تا طناب

شب :یوگا،آپ سفید ۱۹تمرین ،۳ست ۳۰ثانیه بارفیکس

خوشگلا شما هم گزارش بدید ،😁

@کیمیاگر_۲  

@ایلدا04  

@baloot_dana  

سلام عشقای دلم ،گزارش روز ۴۳🌹🌹🌹🌹 عصر:یوگا به همراه یه سری از حرکات آپ سفید مجموعا نیم ساعت شد،3 ...

سلام عزیزم خسته نباشی 🥰 شما محشری 😍

من امروز اپ سفید رو اجرا کردم یکساعت. 

دومین طناب زدم. 

اما دارم بد پیش میرم 😢 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
سلام عزیزم خسته نباشی 🥰 شما محشری 😍 من امروز اپ سفید رو اجرا کردم یکساعت.  دومین طناب زدم.& ...

فدات بشم ،جریان همسرت چیشد ،حل شد 🤨🤨فکرم مونده پیشت ،

دوست دارم بیشتر تلاش کنم اما واقعا وقت نمیشه ،

فدات بشم ،جریان همسرت چیشد ،حل شد 🤨🤨فکرم مونده پیشت ، دوست دارم بیشتر تلاش کنم اما واقعا وقت نمیش ...

اره عزیزم خداروشکر حل شد. 

یکی از اقوام وکیله پیگیری کرد بدون دیه و شکایت و پرونده اوکی شد. 

امروز خداروشکر حال روحیم خوب بود. 

اما حقیقتا از رانندگی و ماشین ترسیده شدم. 

#ملی_گرا 💚🌱                                                                                                                    آریایی پرست هستم ،من دختر ایرانم.... ایلدا هستم از نسل ارتمیس و نژاد بی همتای کوروش بزرگ😍                          #درتکاپوی_آفرینش_دوباره                            خیلی جالبه ما فکر میکنیم هرچیزی که میبینیم یا حس ‌میکنیم رو باید بگیم اما :ادب یعنی اندکی تأمل میان آن چیزی که من حس میکنم و آن چیزی که بروز میدم...                                                (من کورش هخامنشی فرمان دارم که بر مردمان ملال نرود که ملال مردمان ملال من است و شادمانی مردمان شادمانی من.بگذارید هر کس به ایین خویش باشد.زنان را گرامی بدارید.فرودستان را در یابیدو هر کس به تکلم قبیله خویش سخن گوید.گسستن زنجیرها ارزوی من است.ما شب و شقاوت را خواهیم زدود و زندگی را ستایش خواهیم کرد.تا هست سرزمین من اسمانی باد) مستدام باد ایرانِ کوروش 🫶
اره عزیزم خداروشکر حل شد.  یکی از اقوام وکیله پیگیری کرد بدون دیه و شکایت و پرونده اوکی شد.&nb ...

إب نداره گلم ،خداروشکر حل شد ،صفحه قبل کاربر کیمیاگر برام یه پست گذاشت ،دیدی اونو ،تجریه یه فرد که افزایش قد داشته رو برام گذاشت ،خیلی تلاش کرده بوده ،منم امروز به خودم اومدم ،گفتم باید برای هدفم بیشتر بجنگم تا به دستش بیارم ،با تنبلی الکی وقتمو هدر میدم 😃

إب نداره گلم ،خداروشکر حل شد ،صفحه قبل کاربر کیمیاگر برام یه پست گذاشت ،دیدی اونو ،تجریه یه فرد که ا ...

وای کو پیداش کنم یکم انگیزه بگیرم 😢