یکی از دوستام همین هفته ی پیش نشست برای من کلیییی دردودل کرد و گریه کرد که شوهرش خیانت کرده بارها مشکل جنسی براش پیش اومده و زگیل تناسلی گرفته که درمان نمیشده ...به قول خودش شوهرش خواسته بره خونه مجردی که بارها رفته بعد دوستم بهش گفته منم باهات میام کجامیری اینم بردتش و خوشحال از اینکه اگر جلوی من مش روب بخوره بهتره تا با دوستاش بخوره اونم نشسته جلوی زنش با رفیقش نشستن سیگار کشیدن و مش روب خوردن...والا بهم تا هفته ی پیش میگفت من هیچ حسی بهش ندارم و ازش متنفر شدم امروز برگشته میگه خیلییی خوشحالم باردار شدم...از قبل از آشنایی با شوهرش همش میگفت این دنبال رفیقه نمیشه ولش کنم همش وله..بعدم مرتب زنگ میزنه و میناله...با خودم میگم من میام اینجا از مشکلاتم میگم بعضیا میگن فقط طلاق...اونوقت با عقل جور درمیاد یکی با وجود این مسائل بچه دار شه؟من نزدیک شونزده ساله با این دوستم هستم همش هم ناراحته از زندگیش...آخرین بار از خوشیم گفتم بهش گفت تو چه دغدغه هایی داری من چی دارم!به نظرتون با همچین آدمی برای دوستی ادامه بدم؟!یا داره دروغ میگه که این شرایطشه یا ببخشید دیوونه اس
(((قبل از اینکه پستی که مدنظرت هست رو تایپ کنی به این فکر کن که اینم حق الناسه ممکنه از نظر تو شوخی چند لحظه ای باشه ولی ممکنه دل یک نفرو بشکنه یا مسیر زندگیشو عوض کنه)))بختیاریمروانشناسی رو به سبک خودم تدریس میکنم اما هیچ ادعایی روش ندارم من فقط نظرم رو به عنوان یک دوست بهت میگم. خارج از ایران بزرگ شدم و روی هم ۱۰ ساله که ایرانم و مثل همه از مسلمانی فقط اذان داخل گوش رو داشتم اما از یک سن به بعد درباره ی اسلام واقعی و شناخت خدا مطالعه کردم و مسلمان شدملینک کتاب ها 🧡حسین (ع)🧡نزدیکترین رفیق منه و یکی از دلایلم برای اسلام درسته منم مثل تو از شرایط ناراضیم و از اجبارهای مسلمان نماها بیزار حتی از آزادی شماهم دفاع میکنم چون من اسلام واقعی رو شناختم و قسم میخورم شبیه چیزی نیست که چندین ساله توسط کسایی به شما درس داده شده که اسلام رو به نفع خودشون تغییر دادن🩶🩶
دخترم شوق نفس کشیدنم👼🏻 مامان بابا دلتنگتونم🖤🥀 ۱۱ تیر ۱۴۰۱ بدترین صحنه ای که میتونستم ببینم رو با چشام دیدم و شکستم اما همین شروع ماجرا بود| خدایاشکرت برای همه چیز ، تجربه هام ، آگاهی امروزم ، درک حضورت 🩵
❤یه جایی خوندم که میگفت : هیچ وقت یک مادر رو سرزنش نکنید، چون خودش خیلی بهتر از شما این کارو بلده... هر روز یک احساس سنگینی و غم داره که مدام تکرار میکنه :کاش بیشتر بودم، کاش بهتر بودم و کاش مهربون تر بودم🥺🥺🥺❤وقتی یکی رو میبینین بچه اش کارغلطی کرده هی بش نگید چرا نگفتی،چرا باش حرف نمیزنی،شاید اون بچه...اونوخ بااین حرف دل مادرشوخون میکنی 🧡خدایاشکرت❤🧡پروفایلم نون خالی گذاشتم،دلتون نخواد😐/مهتابی سوخته سابق،حالا کسیم نمیشناسه ها،کلا من گمنامم🥺/😔خون میچکد از دیده در این کنج صبوری ،این صبر که من میکنم افشردن جان است😔/یه صلوات مهمونم کنین🧡❤/شنیدی میگن:به مورسید و پاره نشد؟؟؟؟مو هروقت به مو رسیدم پاره شدم،یعنی یکبار نشد به مو برسم و پاره نشم...😐🫡