2777
2789
عنوان

چجوری با این شرایط بچه دار میشن؟!!!!🤯🤯🤯🤯🤯🤯

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 23 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دلم براش سوخت بیچاره عقل نداره

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
شاید فکر می کنه با بچه شوهرش سر به راه بشه🤦

میگه شوهرم بااارها بدون مراقبت رابطه داشته بعدشم اصرااار که من بچه میخوام!اونم میگه داره سنم میره بالا...۲۷سالشه...میگه دوروبریام بیست سالگی مادر شدن!خیلی سعی کردم راهنماییش کنم ولی خودش میگه شوهرم بچه دوست داره به هر حال صلاح زندگیشونو خودشون میدونن

دوستت دروغ نمیگه ولی شرایطشو نداره طلاق بگیره میگه نسلم حداقل منقرض نشه نگن بچدار نشد😕 من اینقدر د ...

ما فقیریم ولی یه دونه بچه داریم😂😂😂 

تازگیا مد شده همه میگن:میخوایم آدم‌های سمی زندگیمون رو کنار بذاریم ولی هیچکس نمیگه: میخوام روی خودم کار کنم تا آدم بهتری باشم همه به شکل نارسیستی تصور میکنن بهترینن و بقیه مقصر و گناهکار...! شاید خودت آدم سمی دیگرانی،روی خودت کار کن.
این یه فکر احمقانست امکان ندارن آدم کثیف با بچه عوض بشه

چی بگم.

شاید شرایط طلاق نداره حداقل یه بچه برا دل خوشی داشته باشه.

انشاالله هرچی خیره براش پیش بیاد 💖🙂

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️ ️
چی بگم. شاید شرایط طلاق نداره حداقل یه بچه برا دل خوشی داشته باشه. انشاالله هرچی خیره براش پیش بیا ...

ان شاءالله واقعا خداکنه هر چی هس براش خیر باشه...ولی حس میکنم دوستی باهاش اشتباهه!