بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگر بدونی اونجا آینده بهتری داری، و اینکه اینجا ی خونه کوچیک ک مشتر ک هس ، و ی ماشین مدل پایین ...
نه حتی اگر بدونم اونجا امکانات بیشتری در انتظارمه نمیرم من یه سفر یه هفته ای میرم خارج از ایران دیوانه میشم وای به حال اینکه بخوام برم زندگی کنم جای دیگه ای،
شما هم فرار کن ! اونی که بخواد میمونه و میسازه ، آره وضعم بد نیست ، چون پدر و مادرم یه عمر کار کردن و زحمت کشیدن ، از دوم دبستان خونه تنها میموندم چون مامان و بابام شیفت بودن ، خودم مدرسه میرفتم ، خودم درس میخوندم ، با تنهایی بزرگ شدم ، موقع شروع سال تحصیلی کسی نبود از قرآن ردم کنه خودم خودم رو رد میکردم ، اکثر اوقات پدر و مادرم رو با هم نداشتم یه موقع مامانم خونه میموند بابام میرفت یه شهر دیگه یه موقع بابام میموند مامانم شیفت میشد ، آره وضعم بد نیست چون پدر و مادرم زحمت کشیدن موهاشون سفید شده سر خونه ساختن ، حالا بیا و عظمت خونشون رو ببین، چرا ؟ چون تلاش کردن خون دل خوردن ... منم میمونم تلاش میکنم و کشورم رو میسازم هر کس اگر تو نقش خودش بهترین باشه چنان تحولی ایجاد میشه که بیا و ببین ، ما به خودمون رحم نمیکنیم بعد دولت رحم کنه ؟
ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ...