راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
کلا من تو غربت نمیتونم دووم بیارم یه حس خاصی دارم نسبت به ایران واسه همین فکر نمیکنم هیچوقت برم
منم غربت رو دوست ندارم، ولی میبینم اینجا همه در ها ب روم بستس چرا بمونم ،میگم ی مدت بریم شاید خوب شد کلا برگشتیم، اونجا هم باید تلاش کنی ولی زودتر ب هدفت میرسی
شما هم فرار کن ! اونی که بخواد میمونه و میسازه ، آره وضعم بد نیست ، چون پدر و مادرم یه عمر کار کردن ...
حالا سلیقه ها هم فرق داره خانم محترم. دلیل نداره کسی رفت اونور نتونه خدمت کنه. من یه دوست دارم خیلی کاردرسته تو بلژیکه. کلی به ایران خدمت میکنه از همون ور کلی یتیم تحت پوشش داره به کلی دانشجو و استاد و مهندس مشاوره رایگان میده...
منم غربت رو دوست ندارم، ولی میبینم اینجا همه در ها ب روم بستس چرا بمونم ،میگم ی مدت بریم شاید ...
به نظر من آدم اگر واقعا اهل کار باشه همینجا هم میتونه خودش به زندگیش تغییراتی بده که شرایطش رو بهتر کنه ولی متاسفانه همه مردم فکر میکنن جای دیگه برن براشون فرش قرمز پهن کردن
به نظر من آدم اگر واقعا اهل کار باشه همینجا هم میتونه خودش به زندگیش تغییراتی بده که شرایطش رو بهتر ...
اهل کاریم ولی تنها با کار کردن نمیشه تحول بدیم ، نمیشه ماشین بهتر بخریم نمیشه خونه بهتر داشته باشیم دیگه ، شاید قدیم میشد ،الان نمیشه ، چون در آمد اینجا با خرجی همخونی نداره ، چون گرونیه،