2777
2789
حالا یه مدت صبر کن. ولی کل این مدت روش کار کن. زبان بخون ... ببینه چقدر داری تلاش میکنی

من خواهرم و مامانم و داداشم و عروسمون همه آلمان هستن ، راضی هستن ، پیشرفت کردن ، ولی من اینجا عذاب میکشم

حتی اینجا کسی رو نداشته باشی ؟؟ یا اونایی هم هستن اذیتت میکنن

کلا من تو غربت نمیتونم دووم بیارم یه حس خاصی دارم نسبت به ایران واسه همین فکر نمیکنم هیچوقت برم

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما هم فرار کن ! اونی که بخواد میمونه و میسازه ، آره وضعم بد نیست ، چون پدر و مادرم یه عمر کار کردن ...

بله درسته شرایط شما با ما فرق میکنه عزیزم ، ما هم دوست نداریم برای همیشه بریم 

من خواهرم و مامانم و داداشم و عروسمون همه آلمان هستن ، راضی هستن ، پیشرفت کردن ، ولی من اینجا عذاب م ...

پس اگه مامانت اونجاست یه دقیقع صبر نکن. من جا تو بودم حتی شده طلاق بگیرم هم میرفتم. بگو یه مدت آزمایشی بریم بمونیم چجوریه

کلا من تو غربت نمیتونم دووم بیارم یه حس خاصی دارم نسبت به ایران واسه همین فکر نمیکنم هیچوقت برم

منم غربت رو دوست ندارم،  ولی میبینم اینجا همه در ها ب روم بستس چرا بمونم ،میگم ی مدت بریم شاید خوب شد کلا برگشتیم،  اونجا هم باید تلاش کنی ولی زودتر ب هدفت میرسی

پس اگه مامانت اونجاست یه دقیقع صبر نکن. من جا تو بودم حتی شده طلاق بگیرم هم میرفتم. بگو یه مدت آزمای ...

دوست دارم با دخترم و  همسرم برم ، بخدا همسرم اینجا داره اذیت میشه ولی نمی‌خواد قبول کنه ...موندم چیکارش کنم 

شما هم فرار کن ! اونی که بخواد میمونه و میسازه ، آره وضعم بد نیست ، چون پدر و مادرم یه عمر کار کردن ...

حالا سلیقه ها هم فرق داره خانم محترم. دلیل نداره کسی رفت اونور نتونه خدمت کنه. من یه دوست دارم خیلی کاردرسته تو بلژیکه. کلی به ایران خدمت میکنه از همون ور کلی یتیم تحت پوشش داره به کلی دانشجو و استاد و مهندس مشاوره رایگان میده...

حالا سلیقه ها هم فرق داره خانم محترم. دلیل نداره کسی رفت اونور نتونه خدمت کنه. من یه دوست دارم خیلی ...

بله درسته ، خیلیا میرن حتی درس میخونن و برمی‌گردن ، مهم اینه که در نهایت به اصل خودمون برگردیم ، یا حداقل مثل دوست شما اصالتمون رو فراموش نکنیم

ناگهان پیدا شو ، دستی به سوی ما دراز کن و نجاتمان بده ... 
منم غربت رو دوست ندارم،  ولی میبینم اینجا همه در ها ب روم بستس چرا بمونم ،میگم ی مدت بریم شاید ...

به نظر من آدم اگر واقعا اهل کار باشه همینجا هم میتونه خودش به زندگیش تغییراتی بده که شرایطش رو بهتر کنه ولی متاسفانه همه مردم فکر میکنن جای دیگه برن براشون فرش قرمز پهن کردن 

به نظر من آدم اگر واقعا اهل کار باشه همینجا هم میتونه خودش به زندگیش تغییراتی بده که شرایطش رو بهتر ...

اهل کاریم ولی تنها با کار کردن نمیشه تحول بدیم ، نمیشه ماشین بهتر بخریم نمیشه خونه بهتر داشته باشیم دیگه ، شاید قدیم میشد ،الان نمیشه ، چون در آمد اینجا با خرجی همخونی نداره ، چون گرونیه،

اهل کاریم ولی تنها با کار کردن نمیشه تحول بدیم ، نمیشه ماشین بهتر بخریم نمیشه خونه بهتر داشته باشیم ...

بله درسته کیفیت زندگی اونجا بهتره البته ماهم اگر این همه تحریم نبودیم حتنا وضع زندگیمون خیلی بهتر ازین بود ،خدا ان شالله برای همه بسازه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز