2777
2789

دوسال پیش بهم خیانت کرده بود من وقتی خونه نبودم و قهر بودیم با ی زن خراب تماس گرفته بود دنبال صیغه بوو و من متوجه شدم به هیچ کس نگفتم بخشیدمش و برگشتم سر زندگی طی این مدت به هیچ کس نگفتم تا اینکه این اواخر دیگه اصلا علنی میگفت برو ازم مدرک جمع میکرد کتک میزد خرجمو نمی‌داد دیر میومد خونه به خانوادش پیام میداد من این زنو نمیخوام و سری آخر سر کتکش درخواست طلاق دادم و پدرش الان زنگ زده بود به من میگف تو از روز اول علیه پسرم توطئه کردی تو نقشه داشتی منم مجبور شدم و بهش گفتم باید همون موقع آبروی پسرتون می‌بردم رازداری نمیکردم ک الان انقدر اجازه بی احترامی به خودت ندی گفت بگو چیشده گفتم زنگ بزن به پسرت بگو زنت اینطور میگه اگر راستشو نگفت من میگم 

حالم ی طوریه😭

وای خدااااا

من دلم تنگه یه زنگته تنگ صدای قشنگته میشه برگردی؟ خیلییی دیر کردی نی نی یار جان هفت جدت کاربریم نترکون به جان هفت جدو ابادم این کاربریم هجدهمم هست بقیه ترکید😐💔میشه از ته دلت دعا کنی تا ماه دیگه مشکلاتمون حل شه بریم سر خونه زندگی مون🤲🏻😉     انشاالله  ۱۴۰۲/۵/۱۳.   بخدا دلم نمی بخشتت زدی قلبم تو شکستی 🥀من حسابم ز همه مردم این شهر جداستــ♡:) من امیدم به خدا بعد خداهم به خداستــ🦋🍃    ❮قوت‌قَلب‌اونجا‌که‌  خدا‌میگه'لاتَخافا انَّنی مَعکُما اسمَعُ وَاری'  نترسید‌بَندِگان‌من‌حَواسم‌بهتون‌هست‌  می‌بینمتون‌،می‌شنومتون..🫂♥️🦋❯ ️  

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا منم همین بودم از اول باید سلطیه بازی در میاوردم الان اون عروس خانواده شثهرم که از اول سلیطه بازی در اورد همه فداش میشن ولی منی که هی ابرو داری کردم سکوت کردم چون خانواده دار بودم و متانت داشتم الان بده شدم 

فقط لبخند بزن 🫶🏻

خودشون میدونن بابا میخوان تو رو متهم کنن انگ بزنن که ببخشی حقتو

دیگه عبوس نیستم😺 چون یه تغییر بزرگی تو زندگیم ایجاد شد اما خب این اسمو متاسفانه نمیشه تغییرش داد دیگه 😃،   عقل گوید پا مَنِه کاندر فنا جز خار نیست !!!😮😮   ،عشق گوید عقل را کاندر تو است آن خار ها 😪😌***(عشق=حضرت حق )،(عقل =نفس جزیی انسان)پیج مورد علاقم تو اینستاگرام = jan_afza                    ـ

فوقش میگن تو پسرمونو تامین نمیکردی باهاش خوب نبودی رفته پی یه زن دیگه

به نظرم جداشو باهاشون دهن به دهن نده مخصوصا اگه حرف تو سرشون نمیره و منطقی نیستن

پسرخاله من عیاش بود و هست

زنش جداشد شوهرخالم بهش گفت برو با یکی دیگه خوشبخت شو پسر من لیاقتتو نداره بچشو از پسرش گرفت داد به عروسش مهریشم داد خودش الان زنه با بچش زندگی میکنه با پول مهریش خونه و ماشین خریده

دوستان منselentia_6 نیستم اشتباه نگیرید من قبل از ایشون بودم اینجا 😊

مردی که یه بار خیانت کرد دیگه کرده خدا میدونه تا حالا با چند تا دیگه بوده ..

چرا جوونی خودتو پاش گذاشتی عزیزم ؟ همون موقع باید طلاق میگرفتی میرفتی پی زندگیت ..

چند سالته عزیزم ؟ 

بچه داری ؟