2777
2789
عنوان

تحقیرش کردم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 6752 بازدید | 70 پست
میشه بپرسم چراعقدونامزدیتون اینقد طول کشیده؟دانشجوئه یا شرایط نداره

یمدت سرکار میرفت یکی دوماه ول میکرد پول دستش میومد خرج میکرد همون لحظه بعد میگه اوضاع جامعه اینجوریه  یمدتم سه ماه شد سرکار نرفت من گفتم فلانی عروسیشو گرفت اونم با پول خودش اونموقه بیکار بود گفت تو مقابسم کردی غرورمو شکستی

میشه بپرسم چراعقدونامزدیتون اینقد طول کشیده؟دانشجوئه یا شرایط نداره

دیشبم ک بهش گفتم اینقد میگی تجقیرت کردم تو این سه سال عیدو مراسمی بوده چی واسم خریدی؟دهنمو باز نکردم هیچی نگفتم  حالا همش میگی تحقیرم کردی؟

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

لباس خرید کفشم خریدا 

کادوهای خاص و باارزشی نخریده 

احیانا خسیس نیست به نظرت؟

ببین عزیزکم الان وقت دقت کافی و تصمیم گیری  در مورد ادامه دادن با ایشون هست 

نشه که بری تو. زندگی مشترک و با وجود دو تا  بچه به این نتیجه برسی که جدایی بهترین راهه

بگو باشه از این به بعد لباسام کهنه شد لخت میشینم وسط کوچه منتظر تا ببینم کِی خودت دست به جیب میشی که خدایی نکرده تحقیر نشی...

بعضی ها هم از خوبی زیادی طرف مقابل خوشی میزنه زیر دلشون.😐

قاشق نشسته

تو رو خدا تا سر کار ثابت نرف ازدواج نکن شرط بذار که پیدا کنه کار قبل عروسی 

بخدا دهنت سرویس میشه با این مدل مردا کپی داماد ماس  جگر ابجیم خونه الان با یه بچه هنوز شغلی نداره همش هم ازش طلبکاره

عزیزم من از نظر روانشناسی جوابتو میدم باتوجه به خوندن تاپیک هات 

همسر شما یه آدم کنترل گراست و دوست داره همه چی زیر نظر خودشون باشه الان که شاغلی درد ایشون شاغل بودن شما نیست دردشون اینه ک اختیار مالی ک دست شماست نداره و چون دستش کوتاهه اینو به خودش قبولونده ک زنم پول داره و نیازی به من نداره تنها قدرت هرمردی تو جامعه ما فقط مالیه مردای ما دیگه میدونن زنا چقدر قدرتمندن زنا منبع رشد و زندگی هستن و هرمردی میدونه

برای همین چون همسرتون دنبال کنترل کردن همسرشون هستن تنها راه رو مالی میبیند یا شما از الان سفت و محکم برخورد کن چون شاید در اینده مجبور بشید برای اینکه با روانتون بازی نشه حقوقتونو بهش ببخشید یا مجبور میشید برای بدست اوردن استقلال دوران مجردی ازش جدا بشید یا زد و خورد های زیادی داشته باشید

باهاشون حرف بزنید و کاملا جدی بگید این کلماتی ک به کار میبرن برای افراد ضعیفه و دنبال ترحم دیدن هستند و در شان یه مرد نیست در کنارش خودتون رو قوی کنید روی مهرطلبیتون کار کنید و برای بدست اوردن مهر و محبت از سوی همسر به هرخواسته ای تن ندید و اجازه ندید هر حرفی رو شنوا باشید 

دیشبم ک بهش گفتم اینقد میگی تجقیرت کردم تو این سه سال عیدو مراسمی بوده چی واسم خریدی؟دهنمو باز نکردم ...

ببین من خواهرانه بهت یه چیزی میگم چون تجربه از اطرافیانم زیاد دارم. اگر مرد کاری و پرتلاشی نیس و مدام میخواد به شرایط جامعه و زمین و زمان ایراد بگیره واقعا بشین وجدی تر درموردش فکر کن. تو زندگی که میرید خرجا خیلی بیشتر میشه بچه که بیاد دیگه بازم سخت تره. اونوقت بااین  اختلافات علاقت بهش هم از بین میره. نمونشو داریم تو فامیل. مردی که تن پرور باشه و مدام از کارش کنار بره ترس داره رفتن زیر یه سقف باهاش. جور زندگی میوفته رو شونه های شما.هیشکی هم بت نمیگه دستت دردنکنه چون همیشه طلبکاره.  سه سال خیلیه. من شرایطم فرق میکرد هردو دانشجو بودیم و وضع پدریشم تعریف نداشت اما خودش بسیار ادم پرتلاش و کاری بود و تحصیلکرده و الحمدولله الان راضی هستم.اما خوب من  همسر شمارو نمیشناسم فقط از روی دوسه تا جمله که خوندم قطعا من نمیتونم راهنمای خوب وکاملی باشم. فقط میگم نذار عادت باعث شه همینطور بی دلیل باهاش بری حلو تا خدایی نکرده به بن بست برسید.

کادوهای خاص و باارزشی نخریده  احیانا خسیس نیست به نظرت؟ ببین عزیزکم الان وقت دقت کافی و تصمیم ...

نع فقط همینارو یکی دوبار خریده ... یه انگشتر برا نشون خریده بودن با گوشواره تو این مدتم سرکار نمیرفت اگرم میرفت پولی نمیموند واسش بعد میگ تو دعای خیر پشت سرم نداری برا همین خرج میشه

نع فقط همینارو یکی دوبار خریده ... یه انگشتر برا نشون خریده بودن با گوشواره تو این مدتم سرکار نمیرفت ...

خب چرا سرکار نمیره؟

استدلالت واسه ازدواج با آدم بیکار چی بود؟

ببین ایشون از اوناست که همه چی رو میندازه گردن شما ، حتی بی عرضه بودن و درامد نداشتنش رو هم میندازه گردن شما 

بعد چرا شما تو دلت به این شخص حق میدی و میگی مثلا برم ازش عذرخواهی هم بکنم؟

نع فقط همینارو یکی دوبار خریده ... یه انگشتر برا نشون خریده بودن با گوشواره تو این مدتم سرکار نمیرفت ...

حتی برای بی عرضگی هاشم بزور میخواد تورومقصر بدونه. کلا همیشه تورومتهم میکنه این بمرور اعتماد بنفست رو پایین میاره.چون همیشه متهم و مقصری.

بگو والا با این اخلاقایی که تو داری من فقط وقت کردم واسه زندگیمون فاتحه بخونم...هنوز قران تموم نشده ...تموم شد بعدش میرم سراغ دعاهای مفاتیح😐

قاشق نشسته
تازه میخواستم ازش عذر خواهیم بکنم دلشو شکستم اینقد خرم

خب لطفا اینقدر ساده نباش 

این آدم به درد زندگی مشترک نمیخوره 

ببین مثلا من شاغلم و درآمدم خوبه اما شوهرم تمام هزینه هام رو با کمال میل پرداخت میکنه 

ربطی به شاغل بودنت نداره که این اقا پولی خرجت نمیکنه بلکه خودش لیاقت شمارو نداره 

شما اطرافیان رو میبینی ناراحت نمیشی که شوهر شما چرا اینقدر عجیبه؟

اگه دوس داشتی برات مثال میزنم