2821
2789
عنوان

تحقیرش کردم 🙂

6741 بازدید | 70 پست

دیشب بهش گفتم از کنار موبایل فرپشی رد میشدم  یادم اومد قابت خراب شده بود واست یکی خریدم بحث کرد گفت تحقیرم کردی برا چی خریدی میخواستی بگی من عرضه یه قاب خریدنو ندارم؟ دلم پر شد گفتم خواستم خوشحالت کنم گفت رفتی روز عید برا خودت لباس خریدی میدونستی پول ندارم رفتی با پول خودت خریدی خواستی تحقیرم کنی گفتم خواستم کسی نگه دستشون تنگه گفت پس تو خجالت میکشی من پول ندارم گفتم چه ربطی داره ؟

بعدشم گفتم سع سال باهمیم عید رسم داریم برا طرف یه چی بخرن هیچی نخریدین حرف نزدم تحقیرتم نکردم چون رفتم لباس خریدم تحقیر شدی ؟ دلشو شکستم؟ برم ازش عذر خواهی کنم ؟ عقدیم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعدشم گفتم سع سال باهمیم عید رسم داریم برا طرف یه چی بخرن هیچی نخریدین حرف نزدم تحقیرتم نکردم چون رف ...

یعنی نمیخره انتظارم داره شمام نخری 😐😐😐😐

بنظرم یکم بیشتر فکر کن با این آدم کجا میخای برسی یه عمر نه میخره نه میزاره چیزی بخری.. کلا شاغل نیس؟؟؟ یا خسیسه؟؟؟

وا نه تحقیرش نکردی ایشون ببخشید پررو تشریف داره خودش نمیخره انتظار داره توام نخری البته که من اگه خودم میخریدم هم وقتی طرف فامیلای اونا میرفتم نمیپوشیدم و فقط لباسایی که خودسون خریدن میپوشیدم تا حالش جا بیاد ، زیاد مراعات میکنی والا

نمدونم شاید چون یه بار بهش گفتم فلانی عروسیشو گرفت  با پول خودش گفت مقایسم کردی

خب درکش کن اگه داره تلاششو میکنه تحقیرش نکن مرد غرور داره

من به خداوند ایمان دارم که روز های خوبی پیش رو دارم ❤❤❤

ازطرف من بهش بگو شما مردا فازتون چیه دقیقا؟اگه دستتون تنگ باشه و زنتون بگه فلان نیازدارم میگید شرایطمو درگ نمیکنی و درک نداری. اگه طرف بخاطراینکه بهت فشار نیاد

بره از پول خودش احتیاجاتشو بخره میگی خواستی تحقیرم کنی!

بعد میگن ما زنا پیچیده ایم.تازه ایشون باید ازت تشکر وعذرخواهی کنه که اون نمیتونه و شما جبران کردی بدون منت.دیگه زندگی مشترک یعنی همین.

عزیزم چه تحقیری ! 

این چه خزعبلاتی هست که تحویلت میده؟!

خودش که لیاقت و عرضه کادو دادن و خرید کردن و خوشحال کردن شمارو نداره 

تازه نظر هم میده ؟؟

قرارِ شما مثل گداها بچرخی که ایشون راضی باشه ازتون ؟

بگو برو گمشو که مردم سرویس طلا و لباس انچنانی میخرن و تو اونقدر اویزون و داغونی که حتی از پس خرید یه دست لباس هم بعد ۳ سال برنمیای 

دلت رو به چی این بدرد نخور خوش کردی 

حیف تو نیست؟

حیف جوونیت نیست؟

دیگران رو میبینی به خودت نمیگی این چه شوهر گدایی بود من انتخاب کردم؟