2777
2789
عنوان

تحقیرش کردم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 6752 بازدید | 70 پست

ن محلش نزار.پرو شده

قابم بهش نده آقا بره کار کنه بخره ک از نظرش تحقیر نشه

حالا اگ کادو میلیونی واسش میگرفتی ناراحت نمیشدا

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وای دقیقا عین تا عین شوهر من

منم تازه عروس بودم آقا پول نداشت طلاهای عروسیمو فروختم براش 

میگفت حق نداری به کسی بگی که فروختی من کوچیک میشم

باید بگی دوست نداری استفاده کنی 

تا یک سال هر بار مادر و مادرشوهرمو میدیدم میخواستن جر بدن که چرا طلا هامو نمیندازم

منم جرئت نداشتم چیزی بگم

خدا رو چه دیدی شاید پر گرفتیم شاید خنده هامون از سر گرفتیم نگو چی گذشت و نگو چی کشیدیم شاید شب تموم شد خدا رو چه دیدی....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چه تحقیری !  این چه خزعبلاتی هست که تحویلت میده؟! خودش که لیاقت و عرضه کادو دادن و خرید ...

چ ضربتی بهش زدی

خوب گفتی 

مادر شدن مثه آتو دادن به دنیاست، همیشه استرس داری همیشه نگرانشی .پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.   پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

ببخشید ولی ایشون انگار میخواد شما هیچ حرفی رو حرفش نزنی هیچ کاریم وقتی اون دوست نداره انجام ندی 

بهش یاد بده شخصیت مستقلی داری کارت درسته

از دلش دربیار ولی کار خودتم بکن

بهش بگو از روی عشق اینکارارو کردم کسی که یکی رو دوست داره میخواد تو چشم بقیه بهترین باشه و من و تو یکی هستیم تحقیر چیه و از این مسخره بازیا خلاصه😑😑😑😑

برای سلامتی مامانم صلوات مهمونم میکنی ؟ممنونتون میشم                                                                    خیلی دعا کردم ولی خواست خدا با دعای ما فرق داشت برای شادی روح مادرم دعا کنین لطفا 😔هیچوقت فکر نمیکردم اینو اینقد زود بگم 
بعدشم گفتم سع سال باهمیم عید رسم داریم برا طرف یه چی بخرن هیچی نخریدین حرف نزدم تحقیرتم نکردم چون رف ...

دوران عقد دوران جروبحثه کلا.سرهمین ازدواج و مراسم و خانواده هاو...😑 بعدا خوب میشه البته اگرمیشناسیش و تفاهم دارید

چ ضربتی بهش زدی خوب گفتی 

والا بخدا بی قصد و غرض گفتم ،فقط خواستم یه تلنگر بهش بخوره 

نمیدونم چرا دخترای ما قدر و منزلت خودشون رو نمیدونن

طرف عرضه نداره درآمد خوب داشته باشه بعد به استارتر میگه سرکار نرو 🙄

عرضه نداره طلا بخره میگه خودتم نخر 🫤

و مثال های مشابه 

آرزوم اینکه یه روزی زنان این سرزمین یاد بگیرن هر رفتاری رو تحمل نکنن و ارزش خودشون رو بدونن

اسی بنظرم بیشتر در موردش فک کن تایپکای قبلتم چن تارو خوندم همش ازت طلبکاره من دیگ به کلمه تحقیرم کردی الرژی گرفتم اینقد بهت میگه حتما ی سر مشاوره برید بعدا ازدواج کردی خدایی نکرده میای تایپک میزنی به اخر خط رسیدم 

بهترین اتفاق زندگیمید👨‍👩‍👦
عزیزم چه تحقیری !  این چه خزعبلاتی هست که تحویلت میده؟! خودش که لیاقت و عرضه کادو دادن و خرید ...

نه بابا اینارو بگه که تا مدتها دعوا دارن😄 شاید بنده خدا اینطوری هم نباشه. منم همسرم اول دانشجو بود تو دوران نامزدی و عقد این مسایل کمو بیش بودن. اما الان خداروشکر اوضاعمون خوبه. مرد باید عرضه داشته باشه اگه زرمگ باشه قطعا زندگیشون اینطور نمیمونه. اما اگه سنش بالاست و کاری نکرده اون دیگه ترس داره

نه بابا اینارو بگه که تا مدتها دعوا دارن😄 شاید بنده خدا اینطوری هم نباشه. منم همسرم اول دانشجو بود ...

دیگه گلم وقتی طرف تو ۳ سال هیچ کاری واسه اسی انجام نداده و تازه پررو هم هست 

بعد این چی میخواد ازش دربیاد

دیگه گلم وقتی طرف تو ۳ سال هیچ کاری واسه اسی انجام نداده و تازه پررو هم هست  بعد این چی میخواد ...

نه برام لباس میخریدع هم تولدم همم بینش خریده دوبار .ولی واسه عید هیچی واسم نخریدن برا سال نو هیچی بعدشم هیچی موقع عیدی چیزی