2777
2789
عنوان

تحقیرش کردم 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 6752 بازدید | 70 پست
تازه میخواستم ازش عذر خواهیم بکنم دلشو شکستم اینقد خرم

ساده از این مسائل نگذر و احساساتی نشو وگرنه بعدا باید توزندگی که رفتین هی بگی پشیمونم. همین الان جدی باهاش صحبت کن و بهش بفهمون با اه و ناله و مظلوم نمایی نمیتونه از مسئولیت هاش شونه خالی کنه و تازه قضیه رو برعکس جلوه بده و شما رو مقصر کنه.بذار بفهمه  از این راه چیزی عایدش نمیشه

خب چرا سرکار نمیره؟ استدلالت واسه ازدواج با آدم بیکار چی بود؟ ببین ایشون از اوناست که همه چی رو می ...

اونموقه میرفت فکر نمیکردم اینجوری باشه ولی سعی میکنم دیگ جدی باهاش رفتار کنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بعدشم گفتم سع سال باهمیم عید رسم داریم برا طرف یه چی بخرن هیچی نخریدین حرف نزدم تحقیرتم نکردم چون رف ...

وای نه عذرخواهی چیه 

مبادا بخواد برای پول خودتم ازش اجازه بگیری و اختیار پول خودتم نداشته باشی 

مواظب باش 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
اونموقه میرفت فکر نمیکردم اینجوری باشه ولی سعی میکنم دیگ جدی باهاش رفتار کنم 

ببین دوست من به هیچ عنوان بابت کم کاری ها و اشتباهات اون ،تو عذرخواهی نکن

در مورد زندگی زناشویی و روابط آدما خیییلی مطالعه کن کمکت میکنه

بعدم مایه اصلی زندگی مسائل مالی و اقتصادی هست وقتی ایشون توانایی اداره زندگی از نظر مالی رو نداره اصلا ارزش فکر کردن هم نداره 

خیییلی حواست به خودت باشه 

اینجور مردای بی پول و پررو اصولا یه بچه هم میذارن رو دستت و بعد مشکلاتت چندبرابر میشه 

باید کار کنی خرج خودشون و بچه رو هم بدی 

من نکته مثبتی در ایشون ندیدم با توجه به حرفای شما 

اگه ویژگی خوبی داره بهم بگو 

وای نه عذرخواهی چیه  مبادا بخواد برای پول خودتم ازش اجازه بگیری و اختیار پول خودتم نداشته باشی ...

منو به اینجا رسونده بود دیگ بهش گفتم پولامو میخوام طلا بخرم یه دعوایی راه انداخت چیشد یهو این تو سرت افتاد ؟   پولای خودته همچین میگی برا خودم میخوام بخرم انگار برا من چیزی خریدی من خوردم پولاتو. تا امروزم واستاده بودم بیاد باهم بریم ولی الان خودم میرم بخرم 

ببین دوست من به هیچ عنوان بابت کم کاری ها و اشتباهات اون ،تو عذرخواهی نکن در مورد زندگی زناشویی و ر ...

هوامو پیش مامانش داره . محبت کلامی داشته بخاطر همین محبتای کلامیشه که وابسته شدم در صورتیکه تو عمل شاید انچنان خوبم نبوده . هر وقت رفتم خونشون سرش تو گوشی بوده یا خواب بوده یا پیش دوستاش . بعدم ک گله میکنم میگه چرا نپرسیدی چرا اینطوری رفتار کردم چون تو غرورمو شکستی 

ببین دوست من به هیچ عنوان بابت کم کاری ها و اشتباهات اون ،تو عذرخواهی نکن در مورد زندگی زناشویی و ر ...

همیشم اون ازم خواسته برم خونشون اویز‌ونش نشدم که اینجوری هم رقتار میکرد خونشون ولی بعدش گفت درست میشم . بهشم میگم توجه نمیکنی میگه تو هر وقت میای خونمون بهت فشار میاد اذیت میکنی . حتی نمیتونمم گله کنم

همیشم اون ازم خواسته برم خونشون اویز‌ونش نشدم که اینجوری هم رقتار میکرد خونشون ولی بعدش گفت درست میش ...

عزیزم متاسفانه کلا ایشون پرتوقع و غرغرو هستن

اگه ناراحت نمیشی باید بگم حالا چه کار مثبتی برات انجام داده که پامیشی میری خونشون پیشش؟

الان دیگ تصمیم جدی میگیرم . 

امیدوارم یه تصمیم درست بگیری واسه زندگیت 

خیییلی ازت سوال پرسیدم ولی به خاطر کمک بهت بود 

وکیل هستم و از این موارد زیاد دیدم خودت رو تباه نکن 

مهریه ات چقدر هست؟

هوامو پیش مامانش داره . محبت کلامی داشته بخاطر همین محبتای کلامیشه که وابسته شدم در صورتیکه تو عمل ش ...

عزیزم از زندگی خودم برات مثال میزنم 

من وقتی ازدواج کردم همسرم خونه و ماشین و شغل خوب و ویلا و سرمایه خوبی داشت 

من تو زندگی مشترک بازم ادامه تحصیل دادم، ازمون وکالت قبول شدم ، سفر خارجی رفتیم، کارها و جراحی های زیبایی انجام دادم ، گواهینامه گرفتم ، ماشین خرید برام

بهترین کادو هارو گرفتم مثل گوشی و طلا و ....

یه بخشی از اموالش رو صلح عمری کرد به نامم و ....

ایا با وجود مردهای خوب تو دنیا ،تو دوس داری عمرت رو کنار کسی که تنها توجیهش واسه بی مصرف بودنش اینکه تو غرورم رو شکستی تلف کنی؟

بچه های تو دراینده چه سرنوشتی با این پدر تنبل دارن؟

ایا این مرد میتونه برات خونه و زندگی و ماشین و ...فراهم کنه ؟

میخوای تا اخر عمرت تو حسرت ۴ دست لباس بمونی؟

میخوای وقتی دیگران میرن مسافرت تو سهمت فقط حسرت باشه از زندگی؟

تو دلت نمیخواد بینی جراحی کنی ؟ابرو بکاری؟ دندون ارتو کنی؟ تیپ خوشگل بزنی؟ 

سفر خوب بری؟ غذای خوب بخوری؟ رستوران بری؟ تو بیمارستان خصوصی زایمان کنی؟ سر زایمان کادوی خوب بگیری؟ تو مناسبت ها کادوی باارزش بگیری؟و ...

مگه تو دل نداری دختر 

این آدم نه تنها بی پول و بی لیاقته بلکه پررو و متوقع و طلبکارم هست 

حتی دنبال تلاش برای ساختن زندگی هم نیست 

حتی میخواد تو هم سرکار نری 

ببین تعریف ادم ها از زندگی متفاوته 

من نمیگم من خیلی خوبم و خوشبختم فقط دوس دارم بدونی با اینکه مشکل مالی ندارم هزار تا چالش دیگه تو مسیر زندگی برام پیش میاد ، حالا تو به همه مشکلاتت بیکاری و تن پروری و بی پولی شوهرتم اضافه کن 

با این اوضاع به ۴۰ سال نرسیده پیر و داغون میشی

منو به اینجا رسونده بود دیگ بهش گفتم پولامو میخوام طلا بخرم یه دعوایی راه انداخت چیشد یهو این تو سرت ...

عه پس فکر کنم همون هدفش همینه پولتو با نژر اون خرج کنی 

یا یکمم خسیسه مثلا حیفش میاد دلش نمیاد پول به قاب بده 

زود واسه کل پولات نقشه بکش بگو قسط و قرعه کشی داری وام داری اصلا از میزان دریافتیت هیچی نگو بعدا هدف داره خونه یا ماشین چیزی بخره با پولای تو قسطشو بده

هرچی خرید تو کمک کردی بنامت بزن

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  
عزیزم از زندگی خودم برات مثال میزنم  من وقتی ازدواج کردم همسرم خونه و ماشین و شغل خوب و ویلا و ...

حرفاتون واقعا درسته .الان اینقدر پروعه کلیپ واسم میفرسته ک نباید نقطه ضعف کسیو تو سرش زد و از اینحرفا منم گفتم تحقیرت نکردم تو این سه سال هیچکاری نکردی واسم حرفی نزدم اینکه رفتم برا خودم لباس خریدم موقع عید شده تحقیر کردن؟ هیچی نگفت یه نقطه فرستاد انگاری ک اون ناراحته تا من 

مهریمم زیاد نیست