2777
2789

التهاب و تورم و قرمزی خارش ترشحات بد بو شیری حالت یا سبز حتی یه چیزی شبیه تکه های پنیر از واژن میاد بیرون 

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

التهاب و تورم و قرمزی خارش ترشحات بد بو شیری حالت یا سبز حتی یه چیزی شبیه تکه های پنیر از واژن میاد ...

من هیچ کدوم از این موارد و نداشتم 

برای پاکسازی گفتم بزار تزریق عسل و شیاف ماریانا رو باهم شبا انجام بدم یمدته انجام میدم قشنگ تا صبح میمونه

امشب گلاب بروت عفونت پنیری دیدم داره میاد بیرون 

پس داشتم و خبر نداشتم 😑😑😑

چرا نگفتی غم داری ؟ من بغل داشتم :)
من هیچ کدوم از این موارد و نداشتم  برای پاکسازی گفتم بزار تزریق عسل و شیاف ماریانا رو باهم شبا ...

چجوری انجام دادی 

شیاف ماریانا از کجا خریدی 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
من هیچ کدوم از این موارد و نداشتم  برای پاکسازی گفتم بزار تزریق عسل و شیاف ماریانا رو باهم شبا ...

همون عسل باعث عفونت شده 

اخه باکتریا از چیزای قندی و شیرین خوششون میاد😂

حقوقی ام در مورد مسائل حقوقی که اطلاعات نداری با من بحث نکن 😉
چجوری انجام دادی  شیاف ماریانا از کجا خریدی

ببین قشنگم 

تو اپلیکاتور پر عسل میکنم از عطاری روازاده (دکتر طب) شیاف ماریانا گرفتم عین قرصه اونم میزارم سر اپلیکاتور شب همه خوابیدن تزریق میکنم نوارو میزارم تا صبحححح 

عسلم جنس خوب خریدم 

ببین قشنگم  تو اپلیکاتور پر عسل میکنم از عطاری روازاده (دکتر طب) شیاف ماریانا گرفتم عین قرصه ا ...

عسل ک خیلی غلیظه چجوری ت اپلیکاتور میره ب اون تنگی 

عطاری روازاده کجاس 

میشه واسه حاجت دلم ی صلوات بفرستی خیلی دلم شکسته ممنون میشم عزیزم 
چطور نداره طبیعیه همه دخترای جوون دارن بعدن به مراتب کمتر میشه

دختر که طبیعی نیست داشته باشه ولی زنا بخاطر رابطه و زایمانو قرصای جلوگیری آره اکثرا میتونن داشته باشن

دختر که طبیعی نیست داشته باشه ولی زنا بخاطر رابطه و زایمانو قرصای جلوگیری آره اکثرا میتونن داشته باش ...

عفونت یه چیز طبیعیه که دخترا همه قبل و بعد پریود دارنش که با بالاتر رفتن سن کمتر میشه ربطی به رابطه نداره

عسل ک خیلی غلیظه چجوری ت اپلیکاتور میره ب اون تنگی  عطاری روازاده کجاس

عسلو با یه قاشق کوچیک بردار کمی بریز تو یه قاشق بزرگ بگیر رو شعله گاز یکم حرارت ببینه شل میشه آروم خالی کن تو اپلیکاتور آمادش کن بزار یخچال شب تزریق کن 

من شروع کردم می‌خوام مرتب انجام بدم بعد اینکه پاکسازی شه کامل هم بوی گل میگیره هم ت.ن.گ هم میشه کلا عالیه