2777
2789
عنوان

یه سوال حیثیتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 35 پست
خوب من میگم خیلی تابلو میشه تو محیط شرکت .برم این حرفو بزنم .الانم میزارم ببینم خود اقا اصلا تلاشی م ...

ولی ب نظر من اگه سوژه ی خوبیه برای ازدواج اینجوری راحت از قضیه نگذر ---- شما الان از کجا فهمیدی ک همکارت رفته ب این اقا گفته شما با کسی دوستی؟

این کاربری دست دونفر است

ولی ب نظر من اگه سوژه ی خوبیه برای ازدواج اینجوری راحت از قضیه نگذر ---- شما الان از کجا فهمیدی ک هم ...

ازینکه خیلی بد بامن رفتارمیکنن وخیلی خیلی حسود بودن و خودشون هم دوست پسرداشتن ..من مطمئن شدم ک ایشون،چیز نامربوطی گفتن..هرچی بگی ازش برمیاد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم احساس قلبیتو غیر مستقیم به همکارت بگو. ببین تو به نظرم خیلی وقته درگیرشی یک بار برای همیشه این موضوع رو باهاش مطرح کن. بالاخره تهشو بفهم. منم شرایطم دقیقا مثل تو بود مطرح کردم دلم کامل شکست راحت شدم. جوری شکست که صدای قلبمو قشنگ شنیدم. یکدفعه ممکنه بری مطرح کنی بهت بگه من اصلا دوست ندارم با یک آدم جا افتاده ازدواج کنم حتی جمله ای بدتر از این ممکنه بگه. ولی دیگه راحت میشی.

به نظرم احساس قلبیتو غیر مستقیم به همکارت بگو. ببین تو به نظرم خیلی وقته درگیرشی یک بار برای همیشه ا ...

متاسفانه غرورم اجازه نمیده وواقعا بایدفراموشش کنم . فکر‌نمیکنم ایشون دیگه نظری داشته باشه.ولی گاهی احساس میکنم هنوز منو دوست داره ...ب خاطر همین نمیتونم فراموش کنم ولی باید خودمو ب قول شما راحت کنم . بهتره بهش فکر‌نکنم

متاسفانه غرورم اجازه نمیده وواقعا بایدفراموشش کنم . فکر‌نمیکنم ایشون دیگه نظری داشته باشه.ولی گاهی ا ...

آخه خیلی وقته نمیتونی فراموشش کنی. من خودم شرایط تورو داشتم. رفتم حرفمو شنیدم خلاص شدم.