2777
2789
عنوان

یه سوال حیثیتی؟

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 35 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تو ریکشن نشون نده بزار ی مدت  بگذره ببین چی میشه

اتفاقا کسی واست نوشته بهش تبریک بگو که فلانی گفته نامزد کردی ایده خوبیه ولی نه حالا بزار خودش بیاد جلو و دهن باز کنه اونوقت بگو من فک کردم نامزد داری فلانی گفته بود😂😂😂

خوب میره بهش میگه .وایشونم خیلی هفت خطه . ب روی خودم نمیارم مهم نیست بزار فک کنه کسی  و دارم .

خب بزار بهش بگه چجور میخواد ثابت کنه ک این حرفو نزده توهم ساده نباش و زیر بار نرو بگو خودت این حرفو ب من زدی 

این کاربری دست دونفر است

یعنی مهم نیست ازخودم دفاع کنم؟باید خودش کنجکاوی کنه ؟؟؟

اره دقیقا اگه اینقدر دهن بین باشه بدون اینکه نه از خودد بپرسه نه تحقیق کنه هموپ بهتر از حالا بشناسیش ولی اگه اومد حلو و حرفی زد توام بگو فانی گفته بود نامزد کردی

یعنی واقعا‌برم بگم ؟من نمیدونم چجوری ازخودم دفاع‌کنم

وقتی کسی رو دوس داری اقلا تلاشتو کن ب دستش بیاری هر طور ک شده ک بعدا پشیمون نشی ب راحتی ازش گذشتی و هیچ تلاشی نکردی دفاعی نداره قدرتمند وایسا سر حرفت هر کاری کرد زیر بار نرو بگو خودت این حرفو ب من زدی الانم دلیل این حاشا کردنتو نمیدونم و دست پیش بگیر 

این کاربری دست دونفر است

وقتی کسی رو دوس داری اقلا تلاشتو کن ب دستش بیاری هر طور ک شده ک بعدا پشیمون نشی ب راحتی ازش گذشتی و ...

خوب من میگم خیلی تابلو میشه تو محیط شرکت .برم این حرفو بزنم .الانم میزارم ببینم خود اقا اصلا تلاشی میکنه .اگر‌حاضرنصد حتی مطمئن بشه همون بهتر ک بهر .البته این نظرمنه .چه ‌میدونم