2777
2789
عنوان

یه سوال حیثیتی؟

278 بازدید | 35 پست

اگه همکارتون توی روزای اخر کاریش ازحسودیش بره بهمکار اقاتون ک مجرده بگه شما کسی رو دارین و بخاد شمارو ازچشم طرف‌بندازه شما چیکار میکنین ؟؟؟ همکارمنم باور کرده واقعا من با کسی هستم وخیلی بد بامن رفتار میکنه ...خیلی مهمه برام ب نظرتون باید بهش چیزی بگم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما له همکارتون علاقه دارین??😂 اونی که با ی نخودچی سردیش لشه با ی کشمش گرمی قطعا له دردتون نمیخوره

بله علاقه ک دارم . ولی ادم حسود همه رو تحت تاثیر قرار میده .باید کاری بکنم بهش بگم چیزی شده یا بی تفاوت باشم؟؟

بله .ایصون حیلی میومدن سمت من ولی همکارم خیلی حسود بود .میخاست بادل گرم ازشرکت بره

ب نظرم توهم برو بهش تبریک بگو بعد گفت تبریک چی بگو خانم فلانی وقتی داشت میرفت گفت نامزد کردید بعدش دیگه قضیه باز میشه برای جففتون

این کاربری دست دونفر است

ب نظرم توهم برو بهش تبریک بگو بعد گفت تبریک چی بگو خانم فلانی وقتی داشت میرفت گفت نامزد کردید بعدش د ...

خوب میره بهش میگه .وایشونم خیلی هفت خطه . ب روی خودم نمیارم مهم نیست بزار فک کنه کسی  و دارم .