2777
2789
عنوان

دوستان گلم

| مشاهده متن کامل بحث + 22834 بازدید | 4218 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چاي كوهي كه به آن توكليجه نيز مي گويند، از تيره ي گياهان معطر و آرامش بخش اعصاب است. گل اين گياه كه به صورت سنبله اي از گل هاي ريز صورتي مايل به سرخ رنگ است، درميان كاسبرگ هايي با رنگ سبز روشن نقره اي و پشمالو قرار دارد. از اين رو در زبان آذري به آن توكليجه يا پشمالو گفته مي شود.

⬅️⬅️⬅️⬅️⬅️گفتني است ،اين گياه از داروهايي است كه باعث سقط جنين در زنان باردار مي شود.➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️➡️

برو فداتشم هیچی نمیشه گلم مراقب خودت باش 

وای معصومه بدونی چیشد ..دیدم تو کوچه پر سگه‌ بچه هارو گذاشتم تو ماشین میخواستم در خونرو ببندم 

دیدم یه مرد سیاه پوش تو کوچس همه سگاپارس میکنن 

گفتم خدایا چیکار کنم در خونه باز بچه ها توماشین در باز گفتم شما کی هستید چند بار گفتم جوابمو نداد 

سریع در خونرو بستم برگشتم سوار ماشین بشم دیدم غیب زده 

باماشین تو کوچه ها دنبالش گشتم آب شده بود زیر زمین 

خیلی وحشتناک بود

کی بوده یعنی🙄 منم بودم وحشت میکردم.. کوثری اینجوری دیر وقت بیرون نرو یا ماشین رو بده همسرت با خود ...

موندم کی بودددد 

وحشتناک بود 

هی میگم جن نباشه 😂

آخه چطور میشه یهویی غیب بشه 

چطور فرار کرد صدای پاشو نفهمیدم 

آخه تا دروبستم شاید 5ثانیه طول کشید 

چطور رفت سگا ولش کردن عجیب بود برام 

دیگه نمیرم‌ واقعا وحشت کردم

منم تا اومدم بخابم دخترم گریه کنان از خاب بلند شد... نمیدونم سرماخوردگی داره چیه یکم بیقراره شربت به ...

ای خدا واقعا بچه ها چه گناهی کردن هی فرت فرت مریض میشن 

ینی روزی نیست که دانش اموزام مریض نشن 

این طفلکیا بدن دردو تحمل میکنن🥲