2789
عنوان

کیا جدا شدن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 81 پست
شما وکالت داری؟  من اصلا نیازی به همسرم نداشتم در مراحل طلاق و اگر از اول به مشاور بگی من اصل ...

اره خیلی خوبه که لفتش نداد برا شما 

منم فردا می م پیگیر میشم میگم پچی شد 

من ۲۰ اردیبهشت درخواست دادم 

الان ۲۱ روز شده 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مشاور نامه داد بهتون برای دادگستری ؟؟؟  عجیبه خیلی !  آخه ب من گفتن میری پیش مشاور پنج ج ...

یک نامه بهم داد که باید میبردم بهزیستی ،چون شوهرم نیومده بود مشاوره و این قانون رو یک ماه گذاشتن ،بعد دادم به وکیلم همون هفته رفتیم دادگستری و با همه مدارک زمیمیه پرونده شد .

دقیفااااااا موافقم  تازه شوهر اشغال من که زنیکه رو کلا راه داده بود ب خونه ،،وقتی ک من نبودم&n ...

خدالعنت کنه این زنای هرز رو.....خدالعنت کنه اینجورمردا رو که اینطوری باآدما بازی میکنند

یک نامه بهم داد که باید میبردم بهزیستی ،چون شوهرم نیومده بود مشاوره و این قانون رو یک ماه گذاشتن ،بع ...

اها درسته 

وکیل چقد ازتچن گرفت برا دستمزد ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خدالعنت کنه این زنای هرز رو.....خدالعنت کنه اینجورمردا رو که اینطوری باآدما بازی میکنند

خدا لعنت کنه شوهر لجنم رو 

که چه کثافتی بود و من نمی دونستم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اره خیلی خوبه که لفتش نداد برا شما  منم فردا می م پیگیر میشم میگم پچی شد  من ۲۰ اردیبهشت ...

اسی شهر با شهر فرق میکنه انگار ،مثلا شهر پدرم که ۲۰ دقیقه با شهری که من و شوهر سابق توش زندگی میکردیم فاصله داشت ۵ ماه تغریبا طول میکشید مراحل مشاوره و شورای حل اختلاف و ...

بله درسته 😔ولی تو مواقعی مثل خیانت که یهو متوجه میشی و اصلا فکرشم نمی‌کردی و فکر میکردی شوهرت عاشقت ...

میفهمم گلم مال منم خیانت کرد اما واقعا به این جمله رسیدم آدما میرن دنبال لیاقت خودشون 😊همچنین این جمله عدو شود سبب خیر اگر خدا خواهد 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
اسی شهر با شهر فرق میکنه انگار ،مثلا شهر پدرم که ۲۰ دقیقه با شهری که من و شوهر سابق توش زندگی میکردی ...

اخه وقتی آدم حق طلاق داره که نباید. اینقد طول بکشه ...

باور کن تاااااا طلاق نگیرم و اون مهر نخوره ،،،، آروم نمی‌گیرم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خدا لعنت کنه شوهر لجنم رو  که چه کثافتی بود و من نمی دونستم

شوهر من خیانت کرد بهم ، بخشیدمش اما چی بگم بازم چیزای دیگش بد بود روانی بود کلا ،ولی خیانتش منو له کرد ،فک کنم تا اخر عمرم نتونم فراموش کنم

میفهمم گلم مال منم خیانت کرد اما واقعا به این جمله رسیدم آدما میرن دنبال لیاقت خودشون 😊همچنین این ج ...

دقیقااااااااااااااااااااا منم دقیقا ب این جمله خیلی معتقد شدم ک آدما میرن دنبال لیاقتشون ....

بخدا پا ب پای شوهرم بودم .خودم هم شاغلم ... تو پرداخت قسط کمک حالش بودم .جلو خانواده ش و خانواده م احترامش رو داشتم 

تو خونه چقد محبت میکردم بهش 

ولی 

ولی امان از بی لیاقتی 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اخه وقتی آدم حق طلاق داره که نباید. اینقد طول بکشه ... باور کن تاااااا طلاق نگیرم و اون مهر نخوره ، ...

حس خوبی داره دیدن برگه ازادیت ، من هر روز میرم میبینم . تو دلم میگم اوخیش خدارو رو شکر این کابوس طولانی تموم شد

دقیقااااااااااااااااااااا منم دقیقا ب این جمله خیلی معتقد شدم ک آدما میرن دنبال لیاقتشون .... بخدا ...

پس دیگه برات مهم نباشه گلم، با غصه خوردن وناراحتی فقط خود ادم داغون میشه ، من اصلا به گذشته فکر نمی کنم

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....!