2777

میگن برا خانما کمی راحت تره...

اما راحت نیست خصوصا مستقل باشی....

همون خونه پدر مادر بهتره

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من جداشدم پول ندارم خونه جدا بگیرم از پس هزینه ها برنمیام . سخته بودن با پدر و مادر

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی.............................. ִعلت اصلى حال بدت ، نپذيرفتنه وقتی حالت بده ، هميشه اين سوال طلايى رو از خودت بپرس ؛ "چی رو نپذیرفتی كه بايد مى پذیرفتی؟!"

من. نه اصلا... خداروشکر راضیم، مستقل هم هستم

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
یعنی باز برگشتی پیش مامانت اینا ؟

اره برگشتم پیش خودشون . چون فکرامون متفاوته یکسره باهم جنگ داریم . مسلما اونا منو درک نمی‌کنند نمی‌فهمند من چی دارم میکشم

برای شاد بودن منتظر جمعه نباش ، منتظر تابستان نباش ، منتظر کسی ک دوستت داشته باشد نباش ، شادی وقتی بدست میاد ک منتظر اتفاقی نباشی ................................... بهترین انتقام از کسی ک آزارت داده اینکه ک در نبودنش شاد باشی.............................. ִعلت اصلى حال بدت ، نپذيرفتنه وقتی حالت بده ، هميشه اين سوال طلايى رو از خودت بپرس ؛ "چی رو نپذیرفتی كه بايد مى پذیرفتی؟!"