2789
عنوان

کیا جدا شدن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 81 پست
چند وقته فراموش کردی؟ من تازه جدا شدم بعضی وقتا یادم میره ولی بعدش یادم میاد که راحت شدم انگار دنیار ...

من یک سال بعدش دیگه همه چیشو یادم رفت آخه خاطره ی خوبی هم باهاش نداشتم براهمین سریع یادم رفت...کلازیاد باهم نبودیم...بیشتروقتش بارفیقاش بود

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من که وکالت داشتم و تنها بودم و بهم گفت وکیلم منم گفنم بله میتونم بگم از روز عقدم خوش حالتر بودم انگ ...

اها پس حق طلاق داشتی؟؟؟ 

چقد طول کشید با داشتنه حق طلاق تا جدا بشید؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خاک بر سر خاینش  شما در واقع ،این   خیانته باعث شد دیگه اقدام کنی برا طلاق ؟

بله چون همه چی رومیتونستم تحمل کنم اماخیانت رواصلا....چون داشت روحمو میخورد واگه میخواستم ادامه بدم چیزی ازم نمیموند

بله چون همه چی رومیتونستم تحمل کنم اماخیانت رواصلا....چون داشت روحمو میخورد واگه میخواستم ادامه بدم ...

خب آخه چجوری خیانتش رو ب دادگاه اثبات کردید ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خب آخه چجوری خیانتش رو ب دادگاه اثبات کردید ؟؟

خیانتشو به دادگاه نگفتم فقط باخودش قطع رابطه کردم وگفتم بیاتوافقی جداشیم....بعدکه جداشدیم یکی دوبارخواست که برگرده ولی پدرم وهمسایه هامون باهاش خیلی بدبرخوردکردند دیگه رفتش

اره من با مشاور صحبت کردم برام ۲ هفته ایی تمومش کرد چون نمیخواستم ادامه بدم و وکالت طلاقم داشتم کشش ...

چی؟!!!!!!

دو هفته ای ؟!!!!

آخه مگه میشه ؟؟؟

مشاور ب من گفت ،، ببین الان کل جلساتت رو هم تموم کنم ولی در هر حال باید ۴۵ روز بگذره 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
چه خوب که دغدغه مالی نداری . برای منم دعا کن به آرامش برسم

دارم گلم یه بچه دارم از خواسته های خودم میگذرم اما نمیزارم حسرت به دلش بمونه😊

چشم عزیزم حتما دعات می کنم 🌹🌹

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
خیانتشو به دادگاه نگفتم فقط باخودش قطع رابطه کردم وگفتم بیاتوافقی جداشیم....بعدکه جداشدیم یکی دوبارخ ...

چقد هم پر رو هستن 

شوهر منم پونصد تا پیام داده غلط کردم و التماس 

ولی من دیگه برنمی‌گردم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔