2789
عنوان

کیا جدا شدن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 81 پست

من جداشدم والانم طبقه بالای پدرمادرم زندگی میکنم خیلی راضی ام خداروشکرررر...خیللللی هم ازلحاظ روحی وجسمی آروم شدم وبهترم....احساس میکنم این جداشدن لطف بزرگی بودکه درحق خودم کردم😶😶😊

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

من جداشدم والانم طبقه بالای پدرمادرم زندگی میکنم خیلی راضی ام خداروشکرررر...خیللللی هم ازلحاظ روحی و ...

خب خدا رو شکر 

چرا جدا شدی ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
واسه خانما خیلی خیلی سختره چه مستقل باشه چه با پدر مادر

البته درسته جدایی وتجربه کردن این روزا  انصافا برای هردو مجازات ب حساب میاد.مگر اون دسته ک کلا قید همه چیو زده باشن ک آزاد شدن از هفت دولت.

اونا ایام  خوشی دارن ...

خانما شاید  توی کارای خونه یه درجه بهتر از مردا  باشن.

.single.          هستم اگر می روم خوشتر ازین پند نیست  //  بسته به زنجیر را لیک خوش آیند نیست // //  عمر گذر کرده را غرق تماشام شدم////سینه کشان همچو موج، راهی دریا شدم//☆ https://rubika.ir/kia365365                    ali365365kia@gmail.com
خب خدا رو شکر  چرا جدا شدی ؟

بی مسئولیتی...رفیق ورفیق بازی باارازل اوباشا....شب ونصف شب توباغا...هنوزبچه بودنمیفهمیدزندگی یعنی چه بایدبزرگش میکردم....به خاطرراحت شدن ازغرای باباش ازدواج کرد....اون آخربارم خیانت😏 خیلی ازلحلظ روحی داغونم کرد اماوقتی جدا شدم تونستم یه نفس راااحت بکشم ازدسش

بی مسئولیتی...رفیق ورفیق بازی باارازل اوباشا....شب ونصف شب توباغا...هنوزبچه بودنمیفهمیدزندگی یعنی چه ...

چند وقته فراموش کردی؟ من تازه جدا شدم بعضی وقتا یادم میره ولی بعدش یادم میاد که راحت شدم انگار دنیارو بهم دادن ، تغریبا مثل شوهر سابق من بود موردت

چند وقته فراموش کردی؟ من تازه جدا شدم بعضی وقتا یادم میره ولی بعدش یادم میاد که راحت شدم انگار دنیار ...

راستی موقع خواندن صیغه طلاق ،چه حسی بود اون لحظه؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
گوشیش بادختری که قبل ازازدواجمون به خاطرمن ولش کرد دوباره بعداز۶سال رفته بودسراغش😏😂🤦‍♀️😶

خاک بر سر خاینش 

شما در واقع ،این  خیانته باعث شد دیگه اقدام کنی برا طلاق ؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔
چقدر هزینه ماهانه میشه حدودی و کرایه و ... چون من با وام میخوام مستقل شم و دانشجو هم هستم 

گلم من خونه خودم اجاره نمیدم، اما سخت نمیگیرم حساب نکردم ببینم چقدر هزینه می کنم هر ماه😊

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
گلم من خونه خودم اجاره نمیدم، اما سخت نمیگیرم حساب نکردم ببینم چقدر هزینه می کنم هر ماه😊

ببخشید شما وسایل خونه رو از قبل داشتی ؟؟

بوی نم بارون 😍🌧️☔