2789
عنوان

کیا جدا شدن ؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 908 بازدید | 81 پست
اسی من وکیل گرفته بودم البته ،اگه خودت بخوای انجام بدی یکم شاید بیشتر طول میکشه، چرا میخوای جدا شی؟

خب منم وکیل گرفتم آخه 

ولی وکیل کاری نمیکنه که ! میگن کلا باید ۴۵ روز بگذره که! 

بوی نم بارون 😍🌧️☔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی؟!!!!!! دو هفته ای ؟!!!! آخه مگه میشه ؟؟؟ مشاور ب من گفت ،، ببین الان کل جلساتت رو هم تموم کنم ...

اره ۴ اردیبهشت برام نامه داد برای دادگستری فقط یه مهری هست که جدیدا باید بری بهزیستی و اونجا وارد پرونده ت بشه 

ببخشید شما وسایل خونه رو از قبل داشتی ؟؟

اره عزیزم جهيزيه م بود

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
خب منم وکیل گرفتم آخه  ولی وکیل کاری نمیکنه که ! میگن کلا باید ۴۵ روز بگذره که!

من شوهرم جنون داشت و پرونده دعوا با پدرم ، زندگی باهاش برام شکنجه بود ،برای مشاور که گفتم دلش برام سوخت یا نمیدونم هر چیزی کارم رو زودتر جلو انداخت

اره ۴ اردیبهشت برام نامه داد برای دادگستری فقط یه مهری هست که جدیدا باید بری بهزیستی و اونجا وارد پر ...

مشاور نامه داد بهتون برای دادگستری ؟؟؟ 

عجیبه خیلی ! 

آخه ب من گفتن میری پیش مشاور پنج جلسه ،،که خب با مشاور حرف زدم گفتدو جلسه ش میکنم ...

ولی خواه تا خواه باید چهل و پنج روز صبر کنی 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
خب چجوری ثابت کردید جهیزیه تونه؟

سمت  ما جهیزیه با عروس خودش هم قبول داشت 

درد بی درمان شنیدی؟                                              حال من یعنی همین،                                              بی توبودن، درد دارد                                                   می زند من را زمین....! 
چقد هم پر رو هستن  شوهر منم پونصد تا پیام داده غلط کردم و التماس  ولی من دیگه برنمی‌گردم ...

توبه ی گرگ مرگه😊 بعدم مردی که نتونست زن وزندگیشو نگه داره واسه دفه دومم نمیتونه

توبه ی گرگ مرگه😊 بعدم مردی که نتونست زن وزندگیشو نگه داره واسه دفه دومم نمیتونه

دقیفااااااا موافقم 

تازه شوهر اشغال من که زنیکه رو کلا راه داده بود ب خونه ،،وقتی ک من نبودم 

بوی نم بارون 😍🌧️☔
اها  بعد با اون وسایل ، خاطرات براتون زنذه نمیشه ؟؟؟

نه گلم انگار نه انگار 😄والا ادم دلش خوش باشه که طلاق نمیگیره. وقتی کارد به استخون رسید طلاق میگیری

مشاور نامه داد بهتون برای دادگستری ؟؟؟  عجیبه خیلی !  آخه ب من گفتن میری پیش مشاور پنج ج ...

شما وکالت داری؟ 

من اصلا نیازی به همسرم نداشتم در مراحل طلاق

و اگر از اول به مشاور بگی من اصلا راضی به زندگی با این ادم نیستم لفتش نمیدن .

دختر خالم یک سال پیش جدا شده بود و ایشونم ۴۵ روز برای مشاوره صبر کرده بود. واقعا نمیدونم اون خانوم چرا کار منو زودتر راه انداخت ولی خدا خیرش بده راحت شدم

نه گلم انگار نه انگار 😄والا ادم دلش خوش باشه که طلاق نمیگیره. وقتی کارد به استخون رسید طلاق میگیری

بله درسته 😔ولی تو مواقعی مثل خیانت که یهو متوجه میشی و اصلا فکرشم نمی‌کردی و فکر میکردی شوهرت عاشقترین کرد عالمه ،،،، خیلییییی سخته 

بوی نم بارون 😍🌧️☔