2777
2789
منم استفاده میکردم بعد ی مدت چشام میخارید بعد خوب شد بعد ک قطع کردم عجیب ریخت

مژه هات ریخت؟؟؟؟

اره میگن نباید یهو قطع کنی.

کاش مر مشت میشد. واسه من مشکی و بلند شده فقط

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

من اویل که سریتا میزدم چشام قرمز میشد. الان دیگه نمیشه. منم مژه شو میزنم

عوارض داره برای چشم  حساس

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مژه هات ریخت؟؟؟؟  اره میگن نباید یهو قطع کنی. کاش مر مشت میشد. واسه من مشکی و بلند شده فقط

واسه من هر کی میدید فکر میکرد مژه مصنوعی ولی خب تا کی ادامه بدی اونم انقدر گروننن

بخاطر همین از وقنی نزدمم

ریختن همه

منم خوشبینم اکثریت نظرایی که خوندم راجعبش مثبت بود میگفتن فقط روش مصرفش مهمه همین که مشکی تر بشه خ ...

مژه های خواهر شوهرم واقعا انگار مژه مصنوعیه.

با همین سریتا. البته ارثی هم هستا. مژه های همسرم هم مشکی و بلند و فره

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

یدفعه قطعش نکنی فقط من مژه هام انگار شده بود مژه مصنوعی ولی ریخت

باید ۳تا بخری یعنی یه پک کامل 

برای من ریزش داشت ولی از قبلش بهتره. 

خیلی ساله میزنم ۸سالی میشه هر دوسال یکی میزنم 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
واسه من هر کی میدید فکر میکرد مژه مصنوعی ولی خب تا کی ادامه بدی اونم انقدر گروننن بخاطر همین از وقن ...

لعنتی گرونه

باورتون نمیشه ولی من با پماد ویتامین آد ابروهام ازین رو به اون رو شدن 

روزی چند بار؟؟

باید ۳تا بخری یعنی یه پک کامل  برای من ریزش داشت ولی از قبلش بهتره.  خیلی ساله میزنم ۸سا ...

هر دو سال یکی؟؟؟

یعنی هفته ای یه بار میزنی فقط؟؟