2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من واسه ابروم عصاره اشو از داروخونه گرفتم پنجاه تومن سه چهار ماه میشه استفاده کرد خیلی خوبه

واقعا؟؟

چقدر عالی

من ابروهام کم پشته.مخصوووصا تاجش.

میخواستم برم میکرو بگم فقط چند تا خط بندازه چون ابرو دارم. ولی دو به شک بودم.نرفتم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

واقعا؟؟  چقدر عالی من ابروهام کم پشته.مخصوووصا تاجش. میخواستم برم میکرو بگم فقط چند تا خط بن ...

نمیحواد بابا برو همینو بخر روزی دوبار بزن بعو برس بکش میبنی چقدر ابروت پر میشه ی بار شب موقع خواب بزن ی بار روز 

ینی بده؟؟؟من‌سفارش دادم فردا میرسه

رسیدنش به خیر🤣

منم میزنم. میگن وسطای  دومی  که بودی بکنش یه روز درمیون. بعد مثلا هفته ای دوبار. ولی قطعش نکن.

واسه من بلند تر و کمی مشکی تر شد‌

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

نمیحواد بابا برو همینو بخر روزی دوبار بزن بعو برس بکش میبنی چقدر ابروت پر میشه ی بار شب موقع خواب بز ...

حتمااااا مرسی عزیزم

💝😍

سریتا قطع کنی بیشتر از قبل میریزه من استفاده کردم

نه برا من از اولش بهتره

ولی دور چشمم سیاه و پر گلمزه شده

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره   
رسیدنش به خیر🤣  منم میزنم. میگن وسطای  دومی  که بودی بکنشیه روز درمیون. بعد مثلا هف ...

منم خوشبینم

اکثریت نظرایی که خوندم راجعبش مثبت بود میگفتن فقط روش مصرفش مهمه

همین که مشکی تر بشه خوبه

تیریه تو تاریکی دیگه😂

ینی بده؟؟؟من‌سفارش دادم فردا میرسه

خبه

فقط اگز  حساسیت داشته باشی نث من دور چشمت پر گلمژه میشه 

ادب تو =با شخصیت تو ....آدم با شخصیت حرفی نمیزنه که ارزش و شعور خودش رو زیر سوال ببره