2777
2789
عنوان

کولیک نوزادا چندماه طول میکشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2385 بازدید | 62 پست
ن پسر من گریپ ج نداد اینو میدادم خیلی عذرمیخوام از بالا و پایین باد شکمش تخلیه میشد و راحت میخوابید

هرچند ساعت چند قطره میدادی؟

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه
قطره کولیکیز ب شدت ب شدت جوابه

واسه هر بچه ای یه چیز جوابه باید اونو پبدا کنه ما هر مدل میدادیم فایده نداشت یه دکتر یه شربت خارجی بود اسمش یادم نیست نوشت اون واسش خوب بود

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرچند ساعت چند قطره میدادی؟

هروقت اون حالت شدید دلپیچه ک بچهای کولیکی دارن ک میپیچن ب خودشون و باد شکم خارج نمیشه چندقطره میدادم ب چنددقیقه نمیکشید آروم میشد🤗

صلوات فراموشمون نشه💐🥰🌹❤
بچه من تا ٣ماهگي بود البته  از چله كه درمياد روز به روز بهتر ميشه

آره منم شنیدم میگن بعد چله یکم بهتر میشه،الان خودم و شوهرم هلاک یساعت خوابیدنیم روزا میخوابه که ما سر کار میریم شبا تا صبح گریه و دلدرد

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

درمان #رفلاکس_و_کولیک_نوزاد👶

🦆شکم نوزاد را با روغن بنفشه کنجدی یا روغن زیتون در جهت عقربه های ساعت آرام ماساژ دهید و کمر نوزاد هم چرب شود

🐠حوله گرم یا کیسه نمک گرم روی شکم، کمر و باسن نوزاد قرار دهید

🐥پنبه را آغشته به بنفشه کنجدی یا روغن کرچک نموده و در مقعد نوزاد قرار دهید

⬅️قرار دادن پنبه آغشته به روغن هم برای کولیک و رفلاکس نوزاد مفید است ؛ هم برای پایین آوردن تب عالیست

🐝مادر و نوزاد جوشانده یا عرق یکی از گیاهانی مانند آویشن، زیره، بادرنجبویه، انیسون، رازیانه مصرف کنند

🦋یکی از عرقیات را مادر روزی 2 استکان میل کند و هر یک ساعت 1 ق م به نوزاد بدهد تا 10 ساعت. (معمولا بعد از یک روز مشکل نوزاد

برطرف می شود)

📌گاهی اوقات نوزاد هر چی می‌خورد بالا می‌آورد🤷‍♀

اگر با تدابیر بالا مشکل نوزاد برطرف نشد ممکن است علت، کوچکی معده باشد؛ در این موارد👇

🍎آب_بِه و آب_سیب به نوزاد بدهید 7 الی 14 روز و هر 8 ساعت 1 قاشق مرباخوری

💠

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 

فرق میکنه،اگه شدت داشته باشه ممکنه مری بچه رو بسوزونه،ببرش دکتر

بچه من تا یک سالگی هی گریه میکرد، خدا لعنت کنه کسی که بدون اطلاع میاد نظر میده،ماهم چون بی تجربه بودیم گوش میکردیم،بچه بیچاره تا ۱ سالگی گریه میکرد بیشتر اوقات روز رو،همه میگفتن طبیعی هستش خب،بچه ست و.... جالب اینجاست دکتر هم میبردیمش واسش قطره تجویز میکرد فقط،خلاصه دیگه بعد ۱ سال بخدا،بردمش پیش یه فوق تخصص،سریع ازش سونو گرفت،گفت التهاب شدید مری و حتی بعضی جاهاش زخم شده

بعد اینکه دارو بهش داد،دیگه تموم شد گریه هاش

بخدا بعد گذشت ۱۰ سال،هنوز من عذاب وجدان دارم که چرا بچه کوچیک اینقدر درد کشیده، همش تقصیر من بوده خب

کولیک فرق میکنه با نفخ و شکم درد

کولیک یعنی از غروب یا شب بچه بی وقفه گریه کنه

سه ساعت چهار ساعت

اگه همه روز اینطوریه کولیک نیست

زیره سبز دم کن بده بهش

عرق نعناع در صورتی خوبه که رفلاکسی نباشه

حتما دفع رو جدی بگیرید

یبوست نباشه اسهال نباشه

اگه شیرخشکیه بهش میسازه یا نه

کم کم شیر بدید و وسطش اروغش رو بگیرین چندین مرتبه

تا یه ربع بچه رو بعد از شیر درازش ندید و پشت هم اروغ گیری کنین

شکمش رو در جهت عقربه ماساژ بدید

حمام تاثیر خوبی میزاره

و اگه یبوست داره با گوش پاک کن چرب کنین به مقعدش بزنین

آره منم شنیدم میگن بعد چله یکم بهتر میشه،الان خودم و شوهرم هلاک یساعت خوابیدنیم روزا میخوابه که ما س ...

ربطی به چله نداره عزیزم زیاد به خودت امید نده به ما همینو میگفتن دکترش گفت تا ۳دماه باید صبر کنید بعد ۳ ماه خوب میشن

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
آره منم شنیدم میگن بعد چله یکم بهتر میشه،الان خودم و شوهرم هلاک یساعت خوابیدنیم روزا میخوابه که ما س ...

من کاملا درکتون میکنم،باور میکنید ما یادمان میرفت بعضی وقتها که آیا نهار یا شام خوردیم یا نه