2777
2789
عنوان

کولیک نوزادا چندماه طول میکشه؟؟

2378 بازدید | 62 پست

سلام خانما نوزادم تقریبا از ۷ روزگی کولیکی بودنشو نشون داد الان ۲۵ روزشه بعضیا میگن تا ۶ماهگی بعضیا میگن تا ۲ماهگی اینطوریه شما اگه تجربه ای دارید ممنون میشم بگین

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قطره کولیکیز ب شدت ب شدت جوابه

دکتر نوشته واسش اما اینو ننوشته براش قطزه نعنا نوشته اسمش د ای کولیک هر هشت ساعت ۵قطره

نه ۶ ماه نه ۲ ماه ۳ ماه که تموم میشه کم کم کولیکش کم میشه دکتر به ما گفت ۳ ماه بعد سه ماه که شد کم کم کم شد

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
برای پسر من جواب نبود اصلا ،گریپ میکچر بهتر بود

گریپ میکچر منظورت قطره س یا شربت؟؟اخه قطره شو دکتر به من گفت بعد چهل روزگی بیار براش بنویسم الان نده بهش ولی یه شربت نوشته تقریبا اسمش شبیه همینه اونو بهش میدم زیاد اثر نداره

برای پسر من جواب نبود اصلا ،گریپ میکچر بهتر بود

ن پسر من گریپ ج نداد اینو میدادم خیلی عذرمیخوام از بالا و پایین باد شکمش تخلیه میشد و راحت میخوابید

صلوات فراموشمون نشه💐🥰🌹❤
گریپ میکچر منظورت قطره س یا شربت؟؟اخه قطره شو دکتر به من گفت بعد چهل روزگی بیار براش بنویسم الان نده ...

یبار کولیکیز رو امتحان کن جواب داد دعام کن.. ترکیبشم گیاهیه نگران نباش

صلوات فراموشمون نشه💐🥰🌹❤