2777
2789

دقیقا دو ساعته نشستم تا روبیکا بیاد بالا چن بار از حسابم خارج شدم ولی بالا نمیاد با وبم ک رفتم هیچکدوم از پیامام نبود میخوام گریه کنم ینی😑 شماهم مشکل داره روبیکتون؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این برنامه های داغونو چرا نصب میکنید ک این مشکلاتو بوجود بیاره؟ سر و تهش همش ایراده دیگه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

این برنامه های داغونو چرا نصب میکنید ک این مشکلاتو بوجود بیاره؟ سر و تهش همش ایراده دیگه 

عزیزم وقتی مجبورم چ کنم😑 قبلا واتساپ بود راحت بودم الان بالا نمیاره ک وقتیم بالا میره از کویر لوت خلوت تره مگسم پر نمیزنه چ برسه ب پرنده

ایتا هم گاهی اینجوری میشه، پیام رسانهای داخلی قاعدتا دیگه نباید این مشکلات را داشته باشن ولی بدتر هس ...

اینا به خاطر زیرساخته 

سرور ها قدیمی هستن و نمیتونن تحمل کنن ، از دسترس خارج میشن 

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤                 
دیشب تا ساعت ۱۰:۴۰که من پیام ارسال کردم وصل بوده بقیشو نمیدونم 

اها ممنون اخه خودم دیشب یهو خواب رفتم وسط چت ساعت ۱۰ اینا بود/:

دوستمم داشت درد و دل میکرد گفتم بهش برنخورده باشه🤦🏻‍♀️ 

عزیزم وقتی مجبورم چ کنم😑 قبلا واتساپ بود راحت بودم الان بالا نمیاره ک وقتیم بالا میره از کویر لوت خ ...

😢😢 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

از حسابم خارج شدم امکان داره پیامام پاک شده باشه ؟ شما میدونی از کی قط شده ؟ 

نمیدونم من استفاده نمیکنم 

فک نکنم پیاما پاک بشه ولی

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤